Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Blog

Terug naar Blog

Amsterdam light festival met KINboat

a boat in the water with a city in the background

Amsterdam is altijd al een magische stad geweest, maar tijdens het Amsterdam Light Festival wordt de stad omgetoverd tot een betoverend spektakel van licht en kleur. Als je op zoek bent naar een unieke manier om dit evenement te ervaren, dan is een rondvaart met KINboat de perfecte keuze. In deze blog nemen we je mee op een reis door het Amsterdam Light Festival en laten we je zien waarom KINboat de ideale manier is om dit betoverende evenement te beleven.

Amsterdam Light Festival: Een betoverende traditie

Het Amsterdam Light Festival is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt tijdens de donkere wintermaanden. Tijdens dit festival worden de grachten en straten van Amsterdam versierd met prachtige lichtkunstwerken van kunstenaars van over de hele wereld. De combinatie van licht, water en architectuur zorgt voor een adembenemende ervaring die je niet snel zult vergeten.

KINboat: De Ultieme manier om het festival te ervaren

Als je op zoek bent naar de beste manier om het Amsterdam Light Festival te ervaren, dan is een rondvaart met KINboat absoluut de moeite waard. Hier zijn enkele redenen waarom:

1. Comfort en Stijl

KINboat biedt comfortabele en stijlvolle boten die speciaal zijn ontworpen voor het Amsterdam Light Festival. Je kunt genieten van de kunstwerken terwijl je ontspant in luxe stoelen en warme dekens. Met de elektrische boten van KINboat kan jij jouw favoriete rondvaart over de Amsterdamse grachten in rust ervaren.

2. Deskundige gidsen:

De ervaren gidsen van KINboat zullen je alles vertellen over de kunstwerken en de achtergrondverhalen. Je zult de betekenis en de inspiratie achter de lichtkunstwerken volledig begrijpen. De laatste jaren worden de Amsterdamse grachten omgetoverd tot een prachtig licht spektakel. Maar met onze deskundige Amsterdamse schippers leer jij ook nog eens wat over Amsterdam.

3. Prachtig Uitzicht:

Dankzij de open boten van KINboat heb je een onbelemmerd uitzicht op de lichtkunstwerken en de historische grachten van Amsterdam. Dit zorgt voor geweldige fotomomenten. Amsterdam Light Festival is een jaarlijks festival waarbij een prachtige lichtjes tocht is voorbereid. Dit kan je op de kade zien, maar hij leuk is dit festival wel niet vanaf het water?!

4. Kleinschalige Groepen:

KINboat houdt de groepen klein, zodat je een intieme en persoonlijke ervaring hebt. Je kunt vragen stellen en genieten van de sfeer zonder drukte. De gasten aan boord worden verwelkomd door een ervaren schippers en krijgen een leuke rondvaart over de grachten van Amsterdam. Kom jij met een grote groep? Dan ben je natuurlijk ook altijd van harte welkom.

Hoe boek je een KINboat rondvaart voor het Amsterdam Light Festival

Het boeken van een KINboat rondvaart voor het Amsterdam Light Festival is eenvoudig. Je kunt online reserveren op hun website of ter plaatse bij hun ticketkantoor. Ze bieden verschillende opties, waaronder privévaarten voor groepen.

Boek nu deze indrukwekkende rondvaart!

Of je nu een lokale inwoner van Amsterdam bent of een toerist die de stad bezoekt, het Amsterdam Light Festival met KINboat biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Het samenspel van kunst en licht in de pittoreske grachten van de stad creëert een sfeer die je in de kerststemming brengt en je hart verwarmt. Dus, markeer de data op je kalender, trek je warmste kleding aan en bereid je voor op een magische reis door de betoverende lichtwerelden van Amsterdam tijdens het Amsterdam Light Festival met KINboat. Het is een ervaring die je nog lang zult koesteren.

Conclusie

Het Amsterdam Light Festival is een betoverend evenement dat je zeker niet mag missen als je Amsterdam bezoekt tijdens de wintermaanden. En om de ervaring nog specialer te maken, is een rondvaart met KINboat de perfecte keuze. Comfortabele boten, deskundige gidsen en een prachtig uitzicht maken het plaatje compleet. Boek vandaag nog je tickets en laat je betoveren door de magie van het Amsterdam Light Festival met KINboat!