Boot huren Amsterdam met schipper

Jouw rondvaart in Amsterdam met schipper

Zie jij een prachtige rondvaart in Amsterdam met je beste vrienden, collega’s of familie wel zitten? Maar wil je wel het beste van het beste? Bijzondere hidden gems ontdekken met je beste vrienden en genieten van de lekkerste biertjes aan boord? Een comfortabele zit hebben met kussens en mooi uitzicht? Bij KINboat krijg je het allemaal. En dat voor een super goedkoop vaarticket. Wij zijn namelijk de goedkoopste rederij van Amsterdam en daar pluk jij de vluchten van!

Dit kan je verwachten van je boottocht in Amsterdam met schipper

Als je nadenkt over een boottocht in Amsterdam, heb je vast ook een wensenlijst gemaakt over waar je tocht aan moet voldoen. Amsterdam is groot en de grachtengordel erg divers, er zijn talloze bezienswaardigheden en hidden gems die je niet wil missen. Maar welke boottocht past hierbij? Onze rondvaart in Amsterdam met schipper gaat de tour van je leven zijn. Dat beloven we. Om je wensenlijst maar even te behartigen, ga je de volgende dingen in ieder geval zien:

  • De mooiste grachtenpanden van de stad
  • De leukste woonboten
  • De meest bijzondere architectuur
  • Unieke musea (Van Gogh Museum, Rijksmuseum)
  • Het historische Anne Frank Huis
  • En allerlei andere fantastische bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft

Daarnaast profiteer je van:

  • Een enthousiaste, ervaren schipper die fungeert als jouw persoonlijke gids
  • Gezellige muziek aan boord (Boten KIN12 en G-star hebben een aux-aansluiting voor je eigen muziek)
  • Drinken & eten aan boord (we houden graag rekening met je allergieën)

Een fluisterstille boot (voldoende ruimte voor goede gesprekken dus)

Waar vind je jouw rondvaartboot?

Bij KINboat maken we gebruik van twee opstaplocaties: dichte boten vertrekken dichtbij het Centraal Station, terwijl open boten (sloepen) zowel vanaf vlakbij het Centraal Station als vlakbij het Anne Frank Huis vertrekken. De exacte locatie van het Centraal Station is Prins Hendrikkade 33A en opstappen bij het Anne Frank Huis doe je op het adres Prinsengracht 267. Na het boeken van je rondvaart ontvang je van ons uitgebreide instructie over hoe je bij jouw opstaplocatie terecht komt.

 

Waarom mensen kiezen voor KINboat

Verschillende opstaplocaties

Voor onze rondvaarten varen wij vanaf verschillende locaties: nabij het Centraal Station, het Anne Frank Huis en hotel Rosewood. Kies zelf waar je wilt opstappen en ervaar het gemak om te varen met KINboat!

Lokale, enthousiaste schippers

Onze ervaren schippers vertellen je alles over de rijke geschiedenis van de stad. Geniet van vriendelijke service en een persoonlijke rondvaart door de grachten.

Gratis annulering

Flexibiliteit staat voorop bij KINboat. Annuleer gratis tot 24 uur voor
vertrek en boek met vertrouwen voor een zorgeloze rondvaart door
Amsterdam.

5 van de 5 sterren op Tripadvisor

Niet voor niets heeft KINboat op Tripadvisor een beoordeling van 5 uit 5 sterren. En dat met ruim 5.000 beoordelingen!

Flexibel, persoonlijk & uniek varen

Onze schippers weten als geen ander hoe ze het hun gasten naar ‘t zin moeten maken. En zodra jij aan boord stapt van één van onze fantastisch mooie sloepen ervaar jij het gelijk. Wil je alles horen over de geschiedenis van de Amsterdamse cultuur? Of geniet je liever in stilte en hoor je af en toe graag iets over een uitzonderlijk pand? Bespreek gerust je wensen met onze schipper. Wij zijn van alle markten thuis en er is veel mogelijk. Alles voor een flexibele en persoonlijke vaart.

Jouw zomerse boottocht in Amsterdam met schipper

Genieten van de warme zomerzon, de kabbelende grachten en de vrolijke mensen op de kade. Dat is slechts een klein onderdeel van wat er aan moois op je pad komt tijdens een rondvaart in Amsterdam met schipper. Een zomerse boottocht die niet alleen gemoedelijk en comfortabel is, maar ook nog eens helemaal naar wens. Deze open boten varen iedere zomer met veel plezier voor jou de grachten door en laten je zien hoe een échte zomerse boottocht moet zijn.

Rondvaart in Amsterdam voor je vrijgezellenfeest?

Heb je een vrijgezellenfeest voor de boeg en wil je deze iconisch inleiden met een fantastische borrel tijdens een luxe boottocht in Amsterdam? Een échte rondvaart doe je bij KINboat en je krijgt er gewoon een heel gezellige schipper bij. Je kan hem of haar zelfs instructies geven over hoe je het borreluurtje voor je ziet. Geen probleem (bijna) alles kan aan boord, als je het maar met ons overlegt.

Milieubewust varen

Amsterdam is één van de meest bevaren steden ter wereld, dankzij de indrukwekkende grachtengordel. Deze drukte op het water komt het milieu niet altijd ten goede. Daarom biedt KINboat een duurzaam én stil alternatief, zodat je milieubewust kunt varen in de grachten van Amsterdam. Wij bieden diverse boten aan die 100% elektrisch varen op groene energie.

Het perfecte bedrijfsuitje op de Amsterdamse grachten

Bestaat je onderneming zoveel jaar of wil je er gewoon even lekker op uit met je leuke collega’s? Met KINboat kan je kiezen voor een rondvaart in Amsterdam voor je bedrijfsuitje. Deel vooraf gerust je wensen met ons en geef aan wat je graag zou willen. Wij zorgen ervoor dat je wensen ter harte genomen worden, zodat jullie het meest fantastische bedrijfsuitje zullen ervaren. Maak je geen zorgen over de kosten van hapjes en drankjes, want ook deze kunnen vooraf besproken worden.

Ga voor een rondvaart met schipper en ervaar het leukste uitje ever!

Er wacht een spectaculaire boottocht in Amsterdam met schipper op je, boek jij ‘m snel bij ons? Dan zorgen wij voor een comfortabele sloep, een gezellige schipper/tourguide en fantastische snacks aan boord! Maak snel je reservering en ervaar de tour van je leven.

Gerelateerde Rondvaarten

020 – 261 34 66

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 20:00
Zaterdag en zondag van 11:00 – 20:00