Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Rondvaarten in Amsterdam

Ontdek Amsterdam met een rondvaart door de grachten!

Onze Rondvaarten

Wie wil er nou niet genieten van een fantastische tour door onze hoofdstad terwijl je in een luxepositie over het water kabbelt? Onze rondvaarten zijn er in alle soorten en maten en worden het hele jaar door aangeboden. Zo kan je in de winter perfect genieten van een comfortabele dichte rondvaartboot en bekijk je in de zomer de heldere sterrenhemel vanaf onze open boot. We bieden diverse opstaplocaties en varen diverse routes, inclusief allerlei lekkers + natuurlijk de mooiste verhalen van onze schippers: jouw persoonlijke tourguide(s)!

Dit is allemaal inbegrepen in jouw rondvaart!

Tijdens jouw superleuke rondvaart door de grachten van Amsterdam zit je heerlijk comfortabel op een relaxte sloep. Afhankelijk van welke sloep je hebt kan je bijvoorbeeld je eigen muziek (via aux) aansluiten op onze speaker en je kan kiezen tussen een open- of gesloten rondvaartboot. De open rondvaartboot vaart alleen in de zomer en de dichte rondvaartboot vaart het hele jaar door.

Daarnaast profiteer je altijd van de volgende zaken die inclusief zijn:

  • Een ervaren schipper met optimale kennis van Amsterdam en haar grachten
  • Jouw schipper als persoonlijke tourguide (in het Engels) (of er is een audiotour aanwezig)
  • De mogelijkheid om drankjes en snacks aan boord te kopen (tegen een laag bedrag natuurlijk)
  • Een eenvoudige beschrijving naar de opstaplocatie van jouw favoriete tour/boot

Geniet elk seizoen van een fantastische boottour

Of je nu een zomertype bent of helemaal warmdraait van de cozy winter, met ons kan je geluk niet op. We zijn het hele jaar lekker aan het varen en nemen jou met je gezelschap graag aan boord. In de winter profiteer je van een fijn dak boven je hoofd en in de zomer kan je zonder meer een lonkende blik werpen op de bijzondere sterrenhemel. Of je nu een ochtend-, middag- of avondmens bent: bij ons is er altijd een plek aan boord voor jou en je favoriete gezelschap.

Start jouw rondvaart vanaf het Anne Frank Huis

Ben je niet vies van een goede planning die bol staat van verrassend mooie activiteiten? Combineer dan jouw boottour vanaf het Anne Frank Huis met een bezoek aan dit historische pand. Na je bezoek aan het Anne Frank Huis stap je lekker op de boot en geniet je van een volledig verzorgde tour die jou meeneemt door de rijke geschiedenis van de stad én natuurlijk het potentieel. Je gaat hidden gems ontdekken die jij nooit verwacht had te gaan zien en natuurlijk komen ook de meest beroemde plekken aan bod.

Eenvoudig treinen en aan boord treden vanaf Centraal Station

Kom je niet uit Amsterdam, maar wil je wel lekker cruisen like a local? Dan stap je met ons heel eenvoudig op vanaf Centraal Station. Voor dit bijzonder unieke monumentale gebouw meren wij aan en leggen we de rode loper uit voor onze gasten. Net als bij de tour vanaf het Anne Frank Huis krijg je hier ook alles wat je hartje begeert. Een unieke citytour waar je allerlei secret info tot je mag nemen en een enthousiaste schipper die je langs de meest unieke bezienswaardigheden van de stad begeleidt. En heb je zelf nog wensen of ideeën? Overleg deze gerust voorafgaand aan de tour met ons, zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Meer weten over onze rondvaarten? Stel je vragen hier of boek direct je rondvaart!

Wil je meer weten over onze rondvaarten en wat er bijvoorbeeld inclusief is of welke boten we allemaal hebben? Wij geven je graag alle informatie die je nodig hebt. Stel je vragen telefonisch of per mail en wij beantwoorden ze snel en helder.

Direct jouw ideale rondvaart boeken? Start hier!