Dichte boottocht

Cruise like a local & ervaar een unieke tocht in onze dichte rondvaartboot
60 minuten
Centraal Station
Alle leeftijden

Slecht weer? Ontdek Amsterdam met onze dichte rondvaartboot

Het weer verandert nogal eens in Nederland en dat maakt het soms lastig om je ideale tour door de grachten ver vooruit te plannen. Maar wat als je gewoon altijd zeker weet dat je droog, comfortabel en volop in luxe kan genieten van een tour door Amsterdam in een dichte rondvaartboot? Dan wil je toch sowieso dat leuke uitje nu al meteen plannen? Dat dachten wij ook! Onze dichte rondvaartboten varen dan ook het hele jaar en hebben als doel om jou en je gezelschap een fantastische tijd te geven terwijl je luistert naar de mooiste informatie over de stad en haar bijzonderheden.

Wat kan je verwachten van de tour in onze dichte rondvaartboot?

Of je Amsterdam nu al helemaal op je duimpje kent of niet, een tour met onze fantastische gids over de bijzonder mooie grachten van de stad gaat je hoe dan ook verbazen. Er zijn zoveel prachtige hidden gems te vinden waar onze schipper alles, maar dan ook écht alles van weet. Al vanaf het eerste moment dat je op onze boot stapt, ervaar je pure gezelligheid én comfort. Onze sloepen zijn van alles voorzien. Je hebt in ieder geval een dak boven je hoofd, zodat je zeker weet dat je droog zit. Maar er is nog meer:

  • Geniet van lekkere drankjes aan boord (tegen een vriendenprijs natuurlijk)
  • Ga lekker zitten op de comfortabele bankjes met zachte kussens én warme dekens
  • Lijdt absoluut geen kou dankzij onze heerlijke verwarming aan boord
  • Word vrolijk van het enthousiasme van onze schipper en al het moois wat hij te vertellen heeft

Hoogtepunten dichte boottocht

  • Begin de tocht in de buurt van de Dam, waar het imposante Koninklijk Paleis een van de meest herkenbare gebouwen van de stad is.
  • Passeer de Stopera, het stadhuis en operagebouw van Amsterdam, en vaar langs het historische Waterlooplein, bekend om zijn bruisende vlooienmarkt.
  • Vaar langs het levendige Rembrandtplein, een centraal plein vol met cafés, restaurants en een standbeeld van de beroemde schilder Rembrandt van Rijn.
  • Ontdek de groene oase van Artis Zoo, de oudste dierentuin van Nederland, waar je een glimp kunt opvangen van exotische dieren en prachtige tuinen.
  • Bewonder het Museumplein, het culturele hart van Amsterdam, omringd door enkele van de belangrijkste musea van de stad, zoals het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.

Waarom mensen kiezen voor KINboat

Verschillende opstaplocaties

Voor onze rondvaarten varen wij vanaf verschillende locaties: nabij het Centraal Station, het Anne Frank Huis en hotel Rosewood. Kies zelf waar je wilt opstappen en ervaar het gemak om te varen met KINboat!

Lokale, enthousiaste schippers

Onze ervaren schippers vertellen je alles over de rijke geschiedenis van de stad. Geniet van vriendelijke service en een persoonlijke rondvaart door de grachten.

Gratis annulering

Flexibiliteit staat voorop bij KINboat. Annuleer gratis tot 24 uur voor
vertrek en boek met vertrouwen voor een zorgeloze rondvaart door
Amsterdam.

5 van de 5 sterren op Tripadvisor

Niet voor niets heeft KINboat op Tripadvisor een beoordeling van 5 uit 5 sterren. En dat met ruim 5.000 beoordelingen!

Meteen een rondvaart boeken

Veelgestelde vragen

Heb je iets te vieren met je bedrijf? Wil je je geliefde verrassen? Of wil je er even heerlijk op uit met je vrienden? Bij ons kan je terecht voor elke gelegenheid en wij maken er voor jou de leukste tijd van. Je hebt de mogelijkheid om met je vrienden of collega’s een boottocht in Amsterdam te doen, maar je kan ook een los ticket boeken voor een boottocht met een divers gezelschap. Zo zit er altijd een tour bij die helemaal aansluit op jouw wensen en gezelschap.

Waar vind je onze gesloten rondvaartboot?

Onze gesloten rondvaartboot vertrekt alleen in de buurt van het Centraal Station, waar onze kapiteins je graag verwelkomen aan de Prins Hendrikkade 33A. Als je een tocht met deze gesloten rondvaartboot bij ons boekt, ontvang je natuurlijk gedetailleerde instructies over hoe je het gemakkelijkst bij de opstapplaats kunt komen!

Centraal Station:
Prins Hendrikkade 33A, 1012 TM Amsterdam

Beleef alles als een echte local met onze digitale audiotour

Cruise like a local betekent ook écht like a local. Je krijgt namelijk tijdens je tour in onze dichte rondvaartboot alles te horen via een digitale audiotour. Zo mis je geen enkele bezienswaardigheid en kan je alle bijzondere hidden gems noteren. Na deze tour ben jij helemaal op de hoogte en wij weten zeker dat je het nog een keer wil ervaren om het aan je collega’s, vrienden of familie te laten zien!

Boek nu jouw tour met onze dichte rondvaartboot!

Lekker no nonsense genieten op de unieke wateren van Amsterdam? Laat snel je beste vrienden, collega’s of partner aanhaken om een middag of avond te genieten van een unieke tour over de grachten in onze dichte rondvaartboot. Reserveer snel je datum en ontvang je vaarticket eenvoudig per mail!

KINboat staat voor vriendschap, comfort en vriendelijke service

Gerelateerde Rondvaarten