Romantische boottocht Amsterdam

Belangrijke details over jouw romantische boottocht in Amsterdam:

• Duur van de varende romantiek: 60 minuten
• Startlocatie van je tour: Stationsplein, 1012 AB Amsterdam
• Hapjes en drankjes: Verras je geliefde en stel zelf een arrangement samen of laat ons je verrassen met een liefdeshapjespakket met heerlijke drankjes.

Stap hier aan boord van je romantische tour:

Marc toevoegen: opstaplocatie/steiger

Romantische boottocht in Amsterdam voor 2 personen

Een unieke ervaring beleven met jouw geliefde? Dat doe je natuurlijk tijdens een romantische boottocht voor jullie twee. Helemaal privé (met een fantastische schipper natuurlijk). Geniet van elkaar terwijl je de mooiste verhalen hoort over de stad en van het geluid van kabbelend water. Een rustgevend geluid dat als muziek in je oren klinkt. Wij zorgen ervoor dat jij een bijzonder moment met je geliefde beleefd!

Waarom mensen kiezen voor KINboat

Verschillende opstaplocaties

Voor onze rondvaarten varen wij vanaf verschillende locaties: nabij het Centraal Station, het Anne Frank Huis en hotel Rosewood. Kies zelf waar je wilt opstappen en ervaar het gemak om te varen met KINboat!

Lokale, enthousiaste schippers

Onze ervaren schippers vertellen je alles over de rijke geschiedenis van de stad. Geniet van vriendelijke service en een persoonlijke rondvaart door de grachten.

Gratis annulering

Flexibiliteit staat voorop bij KINboat. Annuleer gratis tot 24 uur voor
vertrek en boek met vertrouwen voor een zorgeloze rondvaart door
Amsterdam.

5 van de 5 sterren op Tripadvisor

Niet voor niets heeft KINboat op Tripadvisor een beoordeling van 5 uit 5 sterren. En dat met ruim 5.000 beoordelingen!

Jouw romantische vaart in een notendop

Kies je voor een romantische boottocht in Amsterdam voor 2 personen met KINboat, dan weet je zeker dat je de tijd van je leven gaat hebben. Waarom? Wij zorgen ervoor dat het je nergens aan ontbreekt tijdens je rondvaart en dat jullie optimaal van elkaars gezelschap kunnen genieten. Onze schipper overlegt van tevoren met jullie wat jullie wensen zijn. Misschien willen jullie alles weten over de geschiedenis van de Amsterdamse grachten of geniet je liever van elkaar in stilte. Laat het onze schipper vooral weten, want hij of zij wil jullie vooral een onvergetelijke tijd bezorgen. Dat gezegd hebbende, heb je ook de mogelijkheid om zelf een arrangement samen te stellen voor jouw privétour. Denk aan heerlijke tapas, goede wijn of andere zaken. Wil je van een arrangement gebruikmaken? Stuur ons dan gerust even een bericht om dit goed af te stemmen.

Milieubewust varen

Amsterdam is één van de meest bevaren steden ter wereld, dankzij de indrukwekkende grachtengordel. Deze drukte op het water komt het milieu niet altijd ten goede. Daarom biedt KINboat een duurzaam én stil alternatief, zodat je milieubewust kunt varen in de grachten van Amsterdam. Wij bieden diverse boten aan die 100% elektrisch varen op groene energie.

De meest voordelige romantische boottocht van Amsterdam

Wil je jouw geliefde eens even helemaal in de watten leggen door hem of haar te verrassen met een unieke romantische boottocht in Amsterdam? Maar wil je niet te veel betalen? Dan zit je helemaal op de juiste plek met KINboat. Hier betaal je namelijk geen onredelijk hoge prijzen, want het moet wel leuk (en romantisch) blijven. Dankzij de lage ticketprijzen voor een privétour door de magische grachtengordel heb jij meer mogelijkheden om een geweldig bootarrangement samen te stellen en samen optimaal te genieten.

Waar wacht je nog op? Reserveer hier jouw romantische boottocht in Amsterdam!

Ontspanning en gemak staan voor jou op nummer één en dat maken wij helemaal waar. De grachten van Amsterdam zijn wonderschoon en laten zonder meer een bijzondere indruk achter. Om jouw unieke boottocht door Amsterdam nog mooier te maken, bieden we jou de ruimte om zelf je arrangement samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een hapjesarrangement in Italiaanse stijl, een barbecue of ga voor een luxe champagne arrangement. Wij varen jouw wensen zo het water op!

Gerelateerde Rondvaarten

020 – 261 34 66

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 20:00
Zaterdag en zondag van 11:00 – 20:00