Veelgestelde vragen

Algemeen

Waarom betaal ik meer dan de offerte op het begin vermeld had?

De prijs op de offerte is de normale prijs die je betaalt voor de opties die je hebt geselecteerd aan het begin van jouw aanvraag. Echter, als je ergens anders opgehaald en / of afgezet wilt worden, dan op de website wordt vermeld, zal KINboat kosten voor extra vaartijd in rekening brengen. De extra kosten worden dus in rekening gebracht wanneer de ophaal- en/of afzetlocatie buiten ons vaargebied ligt.

Mag ik eigen eten en/of drinken meenemen?

Wij bieden drank pakketten en hapjes aan. Mocht je speciale dieet wensen hebben, laat het weten aan een van onze medewerkers, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Is er een medewerker van KINboat op de kade aanwezig?

Nee, er is niemand op de kade aanwezig. Mocht je vragen hebben of kun je het niet vinden, dan kun je altijd contact opnemen met 020 – 2613466

Is er een toilet aanwezig op de boot?

Op de KIN12, Rose en de G-Star is er een toilet aanwezig.

Mag mijn huisdier mee?

Nee, om het comfort van al onze gasten te kunnen waarborgen is het niet toegestaan om jouw huisdieren mee aan boord te brengen. Kun je echt niet zonder neem dan even contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is.

Kunnen mindervaliden mee varen op de tours?

Ja, medewerkers van KINboat of de schipper zullen je ondersteunen wanneer je aan boord komt. De boten zijn echter niet rolstoel toegankelijk.

Hebben jullie een samenwerking met Things to do in Amsterdam.
Ja wij hebben een samenwerking met Things to do in Amsterdam. Voor een weergave van hun aanbod verwijs ik je graag door naar de volgende pagina: https://thingstodoinamsterdam.com/

Privé boten

Kan ik nog annuleren als het regent?

Nee. Er zijn echter een paar omstandigheden waar we een uitzondering kunnen maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het kantoor op 020 - 26 134 66.

Kan ik ook op de KIN40 barbecueën?

De KIN40 boot is niet geschikt om op te barbecueën. Alle andere heerlijke catering is op deze boot wel mogelijk. Onze barbecue arrangementen zijn te boeken op de G-Star en KIN12 boten.

Kan ik op andere plekken dan de opstapsteigers worden opgehaald/afgezet?

Dit is mogelijk, maar dit kunnen wij niet altijd garanderen. Neem hiervoor contact op met het kantoor op 020 – 2613466

Is de boot verwarmd?

In onze KIN12, G-Star en Rose boten zit een verwarming. Op onze open boten kunnen wij op aanvraag dekens leveren.

Mag ik mijn muziek aansluiten in de boot?

Op de KIN12, G-Star en Rose boot is een muziekaansluiting en mag je jouw eigen muziek afspelen. Op al onze andere boten is dit verboden.

Tours

Ik heb mijn tour gemist wat nu?

Neem contact op met kantoor om te kijken of je op een volgende tocht mee kan. Indien dit niet mogelijk is worden er geen refunds gedaan. Stuur een e-mail naar info@kinboat.com of bel naar 020 – 261 34 66

Ik heb al geboekt maar kan ik nog op een andere tijd/andere dag varen?

Wij kunnen dit niet garanderen maar wij zullen ons best hiervoor doen. Neem hiervoor contact op met 020 – 2613466.

Bij het boeken staat no time slots available, wat betekent dit?

Dit betekent dat de desbetreffende boot op dat moment niet vaart.

Wat zijn de verschillen tussen de Cruise Like a Local tour & de Small Open Boat-tour? Behandelen ze verschillende routes?

Er zijn drie verschillen tussen de Cruise Like a Local tour en de Small Open Boat tour:

  1. De Cruise Like a Local Tour vaart drie verschillende locaties. Namelijk vanaf het Leidseplein, vanaf de Oost-zijde van het Centraal Station en vanaf de City Hall. De Small Open Boat Tour vertrekt alleen vanaf het Anne Frank Huis en het Rijksmuseum.
  2. De Cruise like a Local bestaat uit twee drankjes (bier, wijn, frisdrank en water). De Small Open Boat tour biedt drankjes aan voor € 2,50 per stuk en het assortiment is hetzelfde als de Cruise Like a Local.
  3. De prijzen, de Cruise Like a Local is € 24,50 en de Small Open Boat tour is € 16, -.

Zijn alle boten van de Cruise Like a Local tour & Small Open Boat Tour met zonne-energie aangedreven?

Al onze boten varen op zonne-energie. Ze zijn allemaal elektrisch en we gebruiken zonnepanelen om ze op te laden!

Als we een van deze twee soorten tours boeken, kunnen we ervoor zorgen dat onze reis in het Engels wordt geleid?

Al onze schippers zijn ook gidsen, tijdens de tour zullen ze je bezienswaardigheden laten zien en de verhalen erachter vertellen. Ze vertellen het allemaal in het Engels!

Amsterdam Light Festival

Ik heb mijn tour gemist wat nu?

Neem contact op met kantoor om te kijken of je op een volgende tocht mee kan. Indien dit niet mogelijk is worden er geen refunds gedaan. Stuur een e-mail naar info@kinboat.com of bel naar 020 – 261 34 66

Is de boot verwarmd?

De boten worden verlicht en versterkt met kussens en dekens aan boord. Ook is er een heater aan boord om voor extra warmte te zorgen. De boten zijn half overdekt, eventuele regen- of sneeuwval is dus geen probleem.

Mag mijn huisdier mee?

Nee, om het comfort van al onze gasten te kunnen waarborgen is het niet toegestaan om huisdieren mee aan boord te brengen. Kun je echt niet zonder neem dan even contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is.

Is er een toilet aanwezig op de boot?

Op al onze privé boten is een toilet aan boord. Hou er wel rekening mee dat dit scheepstoiletten zijn.

Mag ik eigen eten en/of drinken meenemen?

Je krijgt een gratis Gluhwein of een warme chocolademelk aan boord. Daarnaast zullen we ook verschillend eten aanbieden. We hebben echter nog niet vastgesteld wát wij precies aanbieden. Mocht je speciale dieet wensen hebben, laat het weten aan een van onze medewerkers, dan kunnen wij hier rekening mee houden.