Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
 • MEEST POPULAIR!

Rondvaart Amsterdam: Anne Frank Huis

Snelle details

Volwassene Vanaf 13 jaar
20
Kind Vanaf 3 tot en met 12 jaar
10

Rondvaart Amsterdam: Anne Frank Huis

Varen door de bijzondere grachten van Amsterdam, terwijl je onder het genot van een wijntje geniet van de mooiste verhalen, architectuur en cultuur? Wacht niet langer en boek jouw rondvaart in Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis. Jij voelt je een échte local als je al die mooie verhalen van onze schipper hoort en bezienswaardigheden leert kennen die je normaalgesproken zeker over het hoofd zal zien. Hidden gems, good company & a fantastic city: ontdek nu!

 • Goedkoopste rederij van Amsterdam
 • Leukste schippers met meeste ervaring
 • 100% elektrische sloepen dus fluisterstille boten
 • Voel je een echte local op onze sloepen en gedraag je ook zo
 • Drankjes tegen normale prijzen aan boord verkrijgbaar (leven is al duur genoeg)

Welkom aan boord: relax & cruise like a local!

Altijd al eens naar het bijzondere Anne Frank Huis gewild? Nu is je kans! En je kan dit unieke bezoek heel goed combineren met een unieke rondvaart in Amsterdam. Start vanaf het Anne Frank Huis en volg de glooiende grachten op weg naar hidden gems waar je mond van open valt. Wel zo handig, want je krijgt uiteraard heerlijke drankjes aan boord.

En je profiteert van veel meer aan boord:

 • Jazeker: wij zijn de goedkoopste rederij van Amsterdam
 • Wij hebben de leukste schippers met een enorme bonk ervaring
 • Wij varen met 100% elektrische sloepen (heerlijk fluisterstille boten)
 • Jij voelt je een échte local terwijl je met ons meevaart (en gedraag je gerust zo)
 • Wij serveren drankjes tegen normale prijzen aan boord (‘t leven is al duur genoeg)

Dit ga je allemaal zien

De historische grachtengordel is natuurlijk op zichzelf al een supertoffe bezienswaardigheid, maar tijdens je rondvaart vanaf het Anne Frank Huis zie je nog zoveel meer. We varen met een gezellige tour langs onder meer de Jordaan, het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum, het Vondelpark en allerlei andere bijzondere plekken.

Waar en hoe vind je ons?

Zodra je het Anne Frank huis bent uitgelopen, zie je onze steiger aan de rechterkant van de kade. De vriendelijke schippers van KINboat wachten je daar op.

Rondvaart Amsterdam Anne Frank Huis: Gemak, plezier & comfort

Optimaal genieten terwijl je met je beste vrienden een dagje uit bent? Dan kies je natuurlijk voor een rondvaart met KINboat. Deze rondvaart start bij Anne Frank en dat is niet alleen historisch, maar ook magisch én geweldig. Al onze boten zijn heerlijk comfortabel. Dat betekent dat je goed kan zitten (of liggen) en daardoor dus optimaal geniet van alles wat je om je heen ziet. Daarnaast huur je met gemak een boot met schipper privé of boek je snel een plek met je vrienden voor een specifieke dag. Betaalbaar, eenvoudig en leuk!

Onze pluspunten

 • Comfortabel genieten van al het moois in- en om de grachtengordel
 • Eenvoudig te huren (privé)boot met schipper op jouw voorkeursmoment
 • De best betaalbare rondvaart in Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis

Flaneren in de zomerzon of herinneringen verzamelen onder een heldere sterrennacht?

Een geweldige tour beleven met een superleuke schipper en unieke bezienswaardigheden terwijl je met je beste vrienden over de grachten van Amsterdam vaart? Dat wil je in de zomer onbetwist meemaken! En wat is er dan beter dan een prachtige open boot in de volle zomerzon? Wie weet droom je er al jaren van om te varen tijdens een bijzonder heldere sterrennacht? Tijdens de boottochten met KINboat kan je het allemaal ervaren. Voor de lente- en zomertours boek je bij ons gewoon een heerlijk open boot. Maar natuurlijk kan je ook kiezen voor een dak boven je hoofd. Geen zorgen dus.

Warme winterse vaart met hot choco

Hoe cozy is het om met je favoriete gezelschap onder het genot van warme chocomelk of misschien wel glühwein een toffe tocht te maken over de Amsterdamse grachten? Of wat dacht je van een smaakvol bokbiertje? Of het nu vriest, dooit of regent: bij KINboat boek je een rondvaart in Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis voor elk moment. Alle snacks en drankjes aan boord scoor je bij ons voor een betaalbare prijs, want het leven is écht al duur genoeg jongens.

Reserveer snel je rondvaart in Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis!

Bij ons ga je zonder twijfel de beste rondvaart in Amsterdam beleven en die start je gewoon heel handig vanaf het bijzondere Anne Frank Huis. De ideale combinatie dus voor een complete ontdekking van alle populaire- & hidden gems van onze prachtige hoofdstad. Grijp snel de beste datum voor jou en je vrienden en boek die rondvaart in Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis!