Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
  • MEEST POPULAIR!

Rondvaart Amsterdam: Centraal station

Snelle details

Volwassene Vanaf 13 jaar
20
Kind Vanaf 3 tot en met 12 jaar
10

Rondvaart Amsterdam: Centraal station

Há local (of doe lekker alsof) welkom aan boord van de leukste rondvaartervaring van heel Amsterdam! Jouw rondvaart in Amsterdam start vanaf centraal station. Je ziet onze boten er meteen uitspringen (niet letterlijk) als je het station uitloopt. En daar begint jouw avontuurlijke tocht door de mooiste grachtengordel van Nederland met de meest bijzondere hidden gems, heerlijke hapjes & drankjes (tegen een vriendenprijsje) én de leukste schippers van Nederland.

Welkom aan boord: relax & cruise like a local!

  • Profiteer van de voordeligste rederij van Amsterdam
  • Vaar met de leukste schippers met volop vaar-experience
  • Rustig met elkaar kletsen dankzij 100% elektrische sloepen (fluisterstil)
  • Ervaar alle hidden gems van Amsterdam als een echte local
  • Proef snacks en drankjes tegen een vriendenprijsje

Waar en hoe vind je ons?

Zodra je aankomt op Centraal Station hoef je slechts het station uit te lopen (vanaf de hoofdingang). Vanaf daar loop je rechtdoor, de brug over, en aan de linkerkant staan de vriendelijke schippers van KINboat je op te wachten.

Laat je verrassen door onze enthousiaste schippers

Onze schippers zijn échte insiders en weten alles van Amsterdam. Van de meest beroemde bezienswaardigheden tot de allerleukste hidden gems. Ook wanneer je al denkt te weten dat je alle leuke straatjes en plekken kent van de stad zal je nog steeds enorm verrast worden tijdens je rondvaart door Amsterdam vanaf Centraal Station. Je krijgt gewoon een ervaren local als tourguide en schipper in één. Dat betekent beslist geen standaard rondje door de grachten, maar een geweldige ervaring die ook nog eens heel comfortabel is.

Comfortabel cruisen als een local

Jouw rondvaart door Amsterdam vanaf Centraal Station start gelijk goed op het moment dat je onze boten ziet. Enorm comfortabel met heerlijke kussens waar je op kan zitten, ruime tafels voor alle hapjes en drankjes en natuurlijk een fantastisch zicht. Want uitzicht heb je ook gewoon vanaf onze dichte boot natuurlijk. Gedraag je alsof je helemaal thuis bent in Amsterdam en geniet van de ontspannen sfeer. Maak mooie herinneringen met je beste vrienden en beleef de stad zoals alleen de echte locals het kennen.

Rondvaart in Amsterdam vanaf Centraal Station met de goedkoopste rederij

Als mensen denken aan een uitje in Amsterdam, dan voelen ze hun portemonnee al branden in de zak. No worries, dat hoeft niet langer. Wij zijn namelijk de meest voordelige rederij en serveren de lekkerste hapjes en drankjes gewoon voor een vriendenprijsje. Maak je dus niet druk over je resterende shoptegoed, want je gaat hier op voordelige wijze comfortabel de mooiste tijd van je leven hebben.

In alle rust (en gezelligheid) cruisen met onze elektrische sloepen

Onze 100% elektrische sloepen zorgen voor een fluisterstille cruise, zodat jij op normaal niveau een goed gesprek kan voeren terwijl je geniet van al het moois dat onze grachtengordel te bieden heeft. Duurzaamheid en comfort gaan voor ons hand in hand. Zo verken jij Amsterdam niet alleen optimaal comfortabel, je draagt ook bij aan een duurzame vaart.

Liever lekker privé een rondvaart in Amsterdam vanaf Centraal Station?

Vind je een plekje delen op de rondvaartboot net iets te gek en deel je liever een sloep met je eigen vrienden of familie? Natuurlijk bieden we daar ook mogelijkheden voor. Jij kan zonder gedoe de fijnste privégesprekken voeren, een bedrijfsborrel houden aan boord of je verjaardag vieren met het leukste gezelschap. Wij koppelen een enthousiaste schipper aan je gezelschap die je alle leuke en mooie plekken van Amsterdam laat zien terwijl jij zeker bent van een behouden vaart.

Boek nu jouw rondvaart in Amsterdam vanaf Centraal Station en enjoy alle hidden gems!

Benieuwd naar de beste schipper van Amsterdam? De lekkerste hapjes, drankjes en de mooiste hidden gems? Reserveer dan snel jouw plekje aan boord om zeker te zijn van een onbetwist unieke ervaring. Cruise like a local & enjoy!