Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Ochtend Boottocht Amsterdam

Rustig zen worden terwijl je dobbert over de kabbelende grachten tijdens de ochtenddauw? Met ons kan het elk seizoen!

RUIME KEUZE AAN BOTEN

Bij KINboat kun je een rondvaart boeken, maar ook kun je een privé boot huren. Wij hebben verschillende boten waar je voor elke weersomstandigheid optimaal de vaart kunt beleven.

VERSCHILLENDE OPSTAPLOCATIES

Voor onze rondvaarten varen wij van verschillende locaties. Bovendien kun je bij het huren van een privé vaart helemaal zelf bepalen waar je wilt opstappen.

ONBELEMMERD ZICHT

Zie Amsterdam eens vanaf een andere kant, namelijk het water. Krijg een onbelemmerd zicht op het water van de mooiste highlights. Wie wil dit nu niet?

5 VAN DE 5 STERREN

Niet voor niets heeft KINboat op Tripadvisor een beoordeling van 5 uit 5! En dit met ruim 1.500 beoordelingen!

© Twycer / www.twycer.nl

Handige details van jouw ochtend boottocht in Amsterdam:

• Duur: 60 minuten
• Inclusief: Onze enthousiaste schipper vol mooie verhalen (een échte local en ochtendmens)
• Startlocatie ochtend boottocht: Stationsplein, 1012 AB Amsterdam
• Leeftijd: Vanaf 3 jaar
• Optioneel: Genieten van een drankenpakket of stel zelf een hapjesmenu samen

Een unieke ochtend boottocht door Amsterdam

Genietend van de frisse ochtenddauw, drink je een heerlijke kop koffie terwijl je naar bijzondere verhalen luistert over het pittoreske Amsterdam. Onze schipper begeleidt jou en je gezelschap over de grachten alsof je naar een luisterboek luistert. Alle unieke plekken van de stad komen aan bod en hier weet onze schipper als echte local alles over te vertellen. En heb je leuke suggesties of wensen? Dan kan je deze vooraf gerust met je schipper bespreken.

Jouw ochtend boottocht door Amsterdam in privésferen

Zie je het al voor je? Je wordt samen met je partner wakker in een luxe hotelkamer, ontvangt ontbijt op bed en wil iets unieks ondernemen op de vroege ochtend. Wat is er op dat moment mooier dan een luxe ochtend boottocht door Amsterdam? Wij weten het ook niet, want dit is wel heel uniek. We overwegen jouw wensen graag om een fantastische boottocht in de vroege ochtend tegemoet te gaan.

Onze boottocht in Amsterdam is niets zonder:

• De leukste schipper(s) van Nederland
• Bourgondisch genieten van de beste hapjes en drankjes
• Een uitgebreide tour over de mooiste grachten van Amsterdam
• Een luxe, comfortabele boot met alles wat je nodig hebt voor een relaxt uitje
• Heel veel mogelijkheden om jouw ochtend boottocht uniek (of zelfs privé) te maken (vraag ons naar de mogelijkheden voor een ochtend boottocht op maat)

Geniet van een tour in onze overdekte- of open boot

Ja, je leest het goed. Een Amsterdamse ochtend boottocht boek je met ons gewoon het hele jaar door. In de zomer zit jij heerlijk in een open boot, waardoor de ochtendzon op je bol schijnt. En in de winter? Dan regelen we een overdekte boot met warme dekens, zachte kussens en warme chocolademelk. Of koffie of thee, wat jij wenst.

Boek hier jouw luxe ochtend boottocht door Amsterdam!

Wij hopen jou en je vrienden snel aan boord te zien van één van onze luxe sloepen. Wil je nog meer informatie inwinnen of iets met ons bespreken? Neem dan gerust contact op. Heb je al een datum geprikt? Boek hier dan jouw ideale ochtend boottour online!

Rondvaren in Amsterdam

KINboat staat voor vriendschap, comfort en vriendelijke service

"Echt een aanrader"

Hebben echt genoten. Weer zat mee. Leuke route. Veel interessante weetjes en respect voor de schipper Ian. Leuke vent en weet veel..spreekt ook de talen. Echt een aanrader.

– Dré, Tripadvisor beoordelingen
"Aanstekelijk enthousiasme!"

Geweldige dag gehad. Staf op de kade en de boot zijn supervriendelijk en ze hebben veel lokale kennis. Koude drankjes aan boord en een heel relaxte vibe. Extra pluspunt voor schipper Martin. Aanstekelijk enthousiasme! Jullie zien mij deze zomer zeker nog wel een keer (of twee).

– Michael L., Google beoordelingen
"Zeker aan te raden!"

Michael was onze schipper en gaf ons een heel interessante uitleg. Ook konden we onderweg de Dutch Courage proeven, wat een leuke bonus was. Zeker aan te raden!

– Sarah G., Tripadvisor beoordelingen
"Een memorabele boottocht"

Geweldige ervaring gehad bij KINBOAT gisteren. Het was een memorabele boottocht met schipper Martin. Hij heeft veel kennis van de stad. Leuk om de stad eens door andere ogen te bekijken. Bij KINBOAT krijg je écht waar voor je geld!

– Fem, Google beoordelingen

Onze Rondvaarten