Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Dichte Rondvaartboot

Cruise like a local & ervaar een unieke tocht in onze dichte rondvaartboot

RUIME KEUZE AAN BOTEN

Bij KINboat kun je een rondvaart boeken, maar ook kun je een privé boot huren. Wij hebben verschillende boten waar je voor elke weersomstandigheid optimaal de vaart kunt beleven.

VERSCHILLENDE OPSTAPLOCATIES

Voor onze rondvaarten varen wij van verschillende locaties. Bovendien kun je bij het huren van een privé vaart helemaal zelf bepalen waar je wilt opstappen.

ONBELEMMERD ZICHT

Zie Amsterdam eens vanaf een andere kant, namelijk het water. Krijg een onbelemmerd zicht op het water van de mooiste highlights. Wie wil dit nu niet?

5 VAN DE 5 STERREN

Niet voor niets heeft KINboat op Tripadvisor een beoordeling van 5 uit 5! En dit met ruim 1.500 beoordelingen!

© Twycer / www.twycer.nl

Boek jouw plekje op onze dichte rondvaartboot (het hele jaar door!)

Het weer verandert nogal eens in Nederland en dat maakt het soms lastig om je ideale tour door de grachten ver vooruit te plannen. Maar wat als je gewoon altijd zeker weet dat je droog, comfortabel en volop in luxe kan genieten van een tour door Amsterdam in een dichte rondvaartboot? Dan wil je toch sowieso dat leuke uitje nu al meteen plannen? Dat dachten wij ook! Onze dichte rondvaartboten varen dan ook het hele jaar en hebben als doel om jou en je gezelschap een fantastische tijd te geven terwijl je luistert naar de mooiste informatie over de stad en haar bijzonderheden.

Wat kan je verwachten van de tour in onze dichte rondvaartboot?

Of je Amsterdam nu al helemaal op je duimpje kent of niet, een tour met onze fantastische gids over de bijzonder mooie grachten van de stad gaat je hoe dan ook verbazen. Er zijn zoveel prachtige hidden gems te vinden waar onze schipper alles, maar dan ook écht alles van weet. Al vanaf het eerste moment dat je op onze boot stapt, ervaar je pure gezelligheid én comfort. Onze sloepen zijn van alles voorzien. Je hebt in ieder geval een dak boven je hoofd, zodat je zeker weet dat je droog zit. Maar er is nog meer:

• Geniet van lekkere snacks en drakjes aan boord (tegen een vriendenprijs natuurlijk)
• Ga lekker zitten op de comfortabele bankjes met zachte kussens én warme dekens
• Lijdt absoluut geen kou dankzij onze heerlijke verwarming aan boord
• Word vrolijk van het enthousiasme van onze schipper en al het moois wat hij te vertellen heeft

Vaar door de prachtige grachten van Amsterdam

Wij bieden diverse boten aan die 100% elektrisch varen op groene energie. Het is de beste rondvaart in Amsterdam voor luxueuze en persoonlijke boottochten. Zowel voor privé vaarten als rondvaarten met andere gasten aan boord.

Vaar door de prachtige grachten van Amsterdam en bekijk de pittoreske bruggen en grachtenpanden. De schipper neemt je mee langs de hipste plekken aan de Amsterdamse grachtengordel en informeert je over de bezienswaardigheden.

Beleef alles als een echte local met onze digitale audiotour

Cruise like a local betekent ook écht like a local. Je krijgt namelijk tijdens je tour in onze dichte rondvaartboot alles te horen via een digitale audiotour. Zo mis je geen enkele bezienswaardigheid en kan je alle bijzondere hidden gems noteren. Na deze tour ben jij helemaal op de hoogte en wij weten zeker dat je het nog een keer wil ervaren om het aan je collega’s, vrienden of familie te laten zien!

Boek nu jouw tour met onze dichte rondvaartboot!

Lekker no nonsense genieten op de unieke wateren van Amsterdam? Laat snel je beste vrienden, collega’s of partner aanhaken om een middag of avond te genieten van een unieke tour over de grachten in onze dichte rondvaartboot. Reserveer snel je datum en ontvang je vaarticket eenvoudig per mail!

Rondvaren in Amsterdam

KINboat staat voor vriendschap, comfort en vriendelijke service

"Echt een aanrader"

Hebben echt genoten. Weer zat mee. Leuke route. Veel interessante weetjes en respect voor de schipper Ian. Leuke vent en weet veel..spreekt ook de talen. Echt een aanrader.

– Dré, Tripadvisor beoordelingen
"Aanstekelijk enthousiasme!"

Geweldige dag gehad. Staf op de kade en de boot zijn supervriendelijk en ze hebben veel lokale kennis. Koude drankjes aan boord en een heel relaxte vibe. Extra pluspunt voor schipper Martin. Aanstekelijk enthousiasme! Jullie zien mij deze zomer zeker nog wel een keer (of twee).

– Michael L., Google beoordelingen
"Zeker aan te raden!"

Michael was onze schipper en gaf ons een heel interessante uitleg. Ook konden we onderweg de Dutch Courage proeven, wat een leuke bonus was. Zeker aan te raden!

– Sarah G., Tripadvisor beoordelingen
"Een memorabele boottocht"

Geweldige ervaring gehad bij KINBOAT gisteren. Het was een memorabele boottocht met schipper Martin. Hij heeft veel kennis van de stad. Leuk om de stad eens door andere ogen te bekijken. Bij KINBOAT krijg je écht waar voor je geld!

– Fem, Google beoordelingen

Onze Rondvaarten