Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Boot Huren: Amsterdam ontdekken mét schipper!

Cruise like a local & start jouw rondvaart in Amsterdam met schipper

RUIME KEUZE AAN BOTEN

Bij KINboat kun je een rondvaart boeken, maar ook kun je een privé boot huren. Wij hebben verschillende boten waar je voor elke weersomstandigheid optimaal de vaart kunt beleven.

VERSCHILLENDE OPSTAPLOCATIES

Voor onze rondvaarten varen wij van verschillende locaties. Bovendien kun je bij het huren van een privé vaart helemaal zelf bepalen waar je wilt opstappen.

ONBELEMMERD ZICHT

Zie Amsterdam eens vanaf een andere kant, namelijk het water. Krijg een onbelemmerd zicht op het water van de mooiste highlights. Wie wil dit nu niet?

5 VAN DE 5 STERREN

Niet voor niets heeft KINboat op Tripadvisor een beoordeling van 5 uit 5! En dit met ruim 1.500 beoordelingen!

© Twycer / www.twycer.nl

Jouw rondvaart in Amsterdam met schipper

Wil jij een comfortabele boot huren in Amsterdam met je beste vrienden, collega’s of familie? Maar wil je wel het beste van het beste? Bijzondere hidden gems ontdekken met je beste vrienden en genieten van de lekkerste biertjes aan boord? Een comfortabele zit hebben met kussens en mooi uitzicht? Bij KINboat krijg je het allemaal. En dat voor een super goedkoop vaarticket. Wij zijn namelijk de goedkoopste rederij van Amsterdam en daar pluk jij de vluchten van!

Dit kan je verwachten van je boottocht in Amsterdam met schipper

Als je nadenkt over een boot huren in Amsterdam, heb je vast ook een wensenlijst gemaakt over waar je tocht aan moet voldoen. Amsterdam is groot en de grachtengordel erg divers, er zijn talloze bezienswaardigheden en hidden gems die je niet wil missen. Maar welke boottocht past hierbij? Onze rondvaart in Amsterdam met schipper gaat de tour van je leven zijn. Dat beloven we. Om je wensenlijst maar even te behartigen, ga je de volgende dingen in ieder geval zien:

• De mooiste grachtenpanden van de stad
• De leukste woonboten
• De meest bijzondere architectuur
• Unieke musea (Van Gogh Museum, Rijksmuseum)
• Het historische Anne Frank Huis
• En allerlei andere fantastische bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft

Daarnaast profiteer je van:
• Een enthousiaste, ervaren schipper die fungeert als jouw persoonlijke gids
• Gezellige muziek aan boord (Boten KIN12 en G-star hebben een aux-aansluiting voor je eigen muziek)
• Drinken & eten aan boord (we houden graag rekening met je allergieën)
• Een fluisterstille boot (voldoende ruimte voor goede gesprekken dus)

Waar en hoe vind je ons?

Marc nog toevoegen: exacte locatie/steiger/routebeschrijving.

Dit zijn de details van jouw rondvaart:

• Duur: 60 minuten?
• Startlocatie rondvaart: ?
• Leeftijd: Vanaf 3 jaar
• Optioneel: Lekkere & voordelige hapjes en drankjes (tegen een klein vriendenprijsje)

Inclusief:
• Een mega comfortabele open sloep (inclusief kussens en dekens voor de koelere avonden)
• Een persoonlijke schipper die jou alle hidden gems van de stad laat zien
• Een spectaculaire rondvaart door de bijzondere grachten van Amsterdam

Flexibel, persoonlijk & uniek varen

Onze schippers weten als geen ander hoe ze het hun gasten naar ‘t zin moeten maken. En zodra jij aan boord stapt van één van onze fantastisch mooie sloepen ervaar jij het gelijk. Wil je alles horen over de geschiedenis van de Amsterdamse cultuur? Of geniet je liever in stilte en hoor je af en toe graag iets over een uitzonderlijk pand? Bespreek gerust je wensen met onze schipper. Wij zijn van alle markten thuis en er is veel mogelijk. Alles voor een flexibele en persoonlijke vaart.

Jouw zomerse boottocht in Amsterdam met schipper

Genieten van de warme zomerzon, de kabbelende grachten en de vrolijke mensen op de kade. Dat is slechts een klein onderdeel van wat er aan moois op je pad komt tijdens een rondvaart in Amsterdam met schipper. Een zomerse boottocht die niet alleen gemoedelijk en comfortabel is, maar ook nog eens helemaal naar wens. Deze open boten varen iedere zomer met veel plezier voor jou de grachten door en laten je zien hoe een échte zomerse boottocht moet zijn.

Boot huren in Amsterdam voor je vrijgezellenfeest?

Heb je een vrijgezellenfeest voor de boeg en wil je deze iconisch inleiden met een fantastische borrel tijdens een luxe boottocht in Amsterdam? Een boot huren doe je hier en je krijgt er gewoon een heel gezellige schipper bij. Je kan hem of haar zelfs instructies geven over hoe je het borreluurtje voor je ziet. Geen probleem (bijna) alles kan aan boord, als je het maar met ons overlegt.

Rondvaren in Amsterdam
© Twycer / www.twycer.nl

Het perfecte bedrijfsuitje op de Amsterdamse grachten

Bestaat je onderneming zoveel jaar of wil je er gewoon even lekker op uit met je leuke collega’s? Met KINboat kan je een boot huren in Amsterdam voor je bedrijfsuitje. Deel vooraf gerust je wensen met ons en geef aan wat je graag zou willen. Wij zorgen ervoor dat je wensen ter harte genomen worden, zodat jullie het meest fantastische bedrijfsuitje zullen ervaren. Maak je geen zorgen over de kosten van hapjes en drankjes, ook deze kunnen vooraf besproken worden.

Huur nu jouw boot met schipper en ervaar het leukste uitje ever!

Er wacht een spectaculaire boottocht in Amsterdam met schipper op je, boek jij ‘m snel bij ons? Dan zorgen wij voor een comfortabele sloep, een gezellige schipper/tourguide en fantastische snacks aan boord! Maak snel je reservering en ervaar de tour van je leven.

KINboat staat voor vriendschap, comfort en vriendelijke service

"Echt een aanrader"

Hebben echt genoten. Weer zat mee. Leuke route. Veel interessante weetjes en respect voor de schipper Ian. Leuke vent en weet veel..spreekt ook de talen. Echt een aanrader.

– Dré, Tripadvisor beoordelingen
"Aanstekelijk enthousiasme!"

Geweldige dag gehad. Staf op de kade en de boot zijn supervriendelijk en ze hebben veel lokale kennis. Koude drankjes aan boord en een heel relaxte vibe. Extra pluspunt voor schipper Martin. Aanstekelijk enthousiasme! Jullie zien mij deze zomer zeker nog wel een keer (of twee).

– Michael L., Google beoordelingen
"Zeker aan te raden!"

Michael was onze schipper en gaf ons een heel interessante uitleg. Ook konden we onderweg de Dutch Courage proeven, wat een leuke bonus was. Zeker aan te raden!

– Sarah G., Tripadvisor beoordelingen
"Een memorabele boottocht"

Geweldige ervaring gehad bij KINBOAT gisteren. Het was een memorabele boottocht met schipper Martin. Hij heeft veel kennis van de stad. Leuk om de stad eens door andere ogen te bekijken. Bij KINBOAT krijg je écht waar voor je geld!

– Fem, Google beoordelingen

Onze Rondvaarten