Tripadvisor rondvaart in Amsterdam

Tripadvisor Rondvaart Amsterdam: KINboat ontvangt ‘Best of the best 2024 award’ met 5 sterren!

Reizen op het allerhoogste niveau? Wij doen het al via Tripadvisor met een rondvaart in Amsterdam. En Tripadvisor geeft zelfs mooie prijzen weg als beloning. Ook aan ons en daar zijn we ontzettend trots op! Wij ontvingen als rederij de ‘Best of the best 2024 award’. Deze award wordt toegekend aan degenen die gedurende een periode van 12 maanden een groot aantal bijzonder positieve beoordelingen ontvangen van de Tripadvisor-community. En wij ontvingen er meer dan 5.000. Geweldig! Iedereen bedankt voor de leukste boottochten door onze hoofdstad en het delen van al jullie leuke ervaringen.

Altijd een unieke ervaring met KINboat

Onze crew zet leuke gasten altijd op één (en dat zijn jullie allemaal). Dus boek je via Tripadvisor een rondvaart door Amsterdam, dan weet jij in ieder geval altijd zeker dat je een geweldige boottocht tegemoet gaat. Of het nu om een jonge groep gaat die gezellig wil varen ter gelegenheid van een bachelorette of dat je gewoon lekker met je familie een goed verzorgde boottocht wil ervaren. Wij maken geen onderscheid in onze gasten, wij doen er alles aan om het helemaal naar je zin te maken. Keer op keer. Van vroeg in de ochtend tot in de late avonduurtjes. Onze schippers zijn echte pro’s en laten als een ervaren local zien hoe je Amsterdam op haar allerbest meemaakt.

De leukste reviews op Tripadvisor na een rondvaart door Amsterdam

Al jaar en dag varen wij met veel plezier door de UNESCO erkende grachtengordel. Na elke tour kijkt een schipper weer vol enthousiasme op zijn telefoon: “Wauw, weer een positieve review!”. Jullie moeten echt weten dat dit ons echt een glimlach op het gezicht brengt. Wij doen dit met veel plezier, maar al deze leuke, positieve reviews maken ook onze ervaring helemaal compleet. We lichten enkele mooie reviews hieronder uit:

“The cruise was amazing! I’ve seen Amsterdam like never before. With help of our captain Dule I’ve heard lots of great stories about Amsterdam and it’s history. He was funny and knowledgeable. It was such a great experience and I would recommend it to everyone, especially the people who want to relax, see the most beautiful views and hear extraordinary stories about this city. 10/10” 

“Super fun and definitely worth the money! Learned lots of interesting facts about the city. Gina’s was a fantastic tour guide!”

“Dunas was amazing!!! The tour was so interesting and you see a different side of Amsterdam. I went with some friends and it was so relaxing and fun to cruise around and learn the history and interesting facts about Amsterdam.”

“Fab fun, chilled out experience, lots of history from knowledgeable skipper. Clyde was a great guide. Helped along by really good priced drinks.”

Dit is wat KINboat voor haar gasten doet

Het hele jaar door een rondvaart door Amsterdam met Tripadvisor kunnen boeken? Je doet het heel eenvoudig bij KINboat. En dan heb je niet zomaar een boot. Wij varen met elke weersomstandigheid, ook bij regen met de meest comfortabele en luxe boten. Je profiteert van dichte boten die ook bij koud weer lekker warm aanvoelen. Pak er lekker een dekentje bij of ga lekker op onze warme kussens zitten. En heb je trek in een drankje? Dan boek je gewoon eenvoudig een arrangement of betaalt deze aan boord voor een vriendenprijsje. Geen probleem. Liever in de open lucht varen? Geniet ervan met onze open boten!

En weet je, dat varen met KINboat gewoon een complete UNESCO-tour is? De grachtengordel staat helemaal bol van historische elementen. We vertellen over elk element de mooiste verhalen terwijl jij onder het genot van een lekker drankje, kletsend met je vrienden geniet van het uitzicht. Dit kan in een overdekte boot of een open boot pal in de zon. Wat jij wil. Jij boekt het hele jaar door een goed verzorgde rondvaart!

Dit zijn de leukste rondvaarten bij KINboat

Laat in de avond varen met je geliefde? Op een zomerse dag cocktails drinken met je beste vriendinnen? Speciaalbiertjes met de vriendengroep? Of met het hele gezin een dagje uit? Wat je ook bedenkt: het is mogelijk bij KINboat. Zelfs met slecht weer zijn we te porren voor een geweldige boottour door de historische grachten van Amsterdam. Je stapt bij ons in voor:

 Onze vloot bestaat uit verschillende prachtige boten die elk geschikt zijn voor verschillende weerstypen, maar 1 ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen: ze varen van vroeg in de ochtend tot laat in de avond, zijn altijd intens luxe en comfortabel en onze schipper? Die heeft er altijd extreem veel zin in om jullie te vermaken en te informeren!

Boek nu jouw Tripadvisor rondvaart in Amsterdam!

Zie jij jezelf liever vandaag dan morgen optimaal chillen op één van onze geweldige boten? Wij maken het jou en je gezelschap graag helemaal naar je zin. Neem voor vragen gerust contact met ons op of boek jouw Tripadvisor rondvaart in Amsterdam vandaag nog!