Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Blog

Terug naar Blog

Rondvaart Amsterdam

a person standing next to a body of water

Amsterdam staat bekend om haar prachtige grachten en waterwegen die door de hele stad lopen. Het is dan ook geen verrassing dat een rondvaart een van de populairste activiteiten is voor bezoekers van de stad. Een unieke rondvaart is de perfecte manier om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken en tegelijkertijd te genieten van de rijke geschiedenis en cultuur van de prachtige stad Amsterdam. Hier zijn enkele van de beste rondvaarten in Amsterdam om jouw volgende bezoek aan de stad nog specialer te maken.

Historische grachten tijdens rondvaart Amsterdam

Een van de beste manieren om de grachten van Amsterdam te verkennen is via een historische rondvaart. Deze rondvaarten zijn speciaal ontworpen om je de geschiedenis van de stad te laten zien en je te laten genieten van het prachtige uitzicht op de iconische grachten. Tijdens deze rondvaarten kom je langs enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Amsterdam, zoals de Westerkerk, de magere brug, het Anne Frank Huis en het Rijksmuseum. Je leert meer over de geschiedenis van Amsterdam en hoe de stad zich heeft ontwikkeld tot wat het vandaag de dag is. Het Anne Frank huis is tevens een van de opstapplekken van KINboat! Ook hebben we een Amsterda Canal Cruise locatie bij het centraal station. Dit is een ideale manier om van de trein in een luxe boot te stappen.

Romantische rondvaart bij zonsondergang

Als je op zoek bent naar iets romantisch om te doen in de Nederlandse hoofdstad, dan is een rondvaart bij zonsondergang een echte aanrader. Tijdens deze rondvaarten kun je genieten van het prachtige uitzicht op de stad terwijl de zon ondergaat. Het is de perfecte manier om te ontspannen na een dag vol sightseeing en te genieten van een romantische avond met je partner. Tijdens de Amsterdamse rondvaart van KINboat bieden we drankjes en hapjes aan om het nog specialer te maken. Bij Kinboat maak je ook gebruik van de bar aan boord terwijl je langs beroemde bezienswaardigheden vaart. Hierdoor maak je het een onvergetelijke rondvaart.

Familievriendelijke rondvaart

Als je met kinderen reist, dan is een familievriendelijke rondvaart een must-do-activiteit. Tijdens deze rondvaarten kunnen kinderen genieten van de prachtige omgeving terwijl ze leren over de geschiedenis van Amsterdam. Veel rondvaartboten bieden speciale kindvriendelijke tours aan, waarbij kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten en spelletjes die gerelateerd zijn aan de geschiedenis van de stad. Dit is een leuke en educatieve manier om de stad te verkennen met het hele gezin. De meeste boottochten gaan langs prachtige bruggen, maar KINboat is de goedkoopste optie voor een aangename boottocht voor het hele gezin.

Avondrondvaart met diner

Voor een meer luxe rondvaart kun je kiezen voor een avondrondvaart met diner. Tijdens deze avond rondvaart kun je genieten van een heerlijk diner terwijl je langs de verlichte grachten van Amsterdam vaart. Het is een geweldige manier om de stad te verkennen terwijl je geniet van heerlijk eten en drinken. Veel rondvaartboten bieden ook entertainment aan, zoals livemuziek en dansen.

Kies de rondvaart die bij jou past

Of je nu op zoek bent naar iets romantisch, educatief of leuk voor het hele gezin, er is altijd een rondvaart die bij jou past. Het is een unieke manier om de stad te verkennen en te genieten van de schoonheid van Amsterdam vanaf het water. Stap aan boord bij KINboat. Deze rondvaart biedt een unieke ervaring aan boord van moderne, duurzame boten die zijn uitgerust met comfortabele zitplekken met een onbelemmerd uitzicht op de grachten. Tijdens de KINboat rondvaart ervaar je Amsterdam vanuit een ander perspectief terwijl je door smalle grachten vaart en langs prachtige gebouwen en bruggen komt. Deze rondvaart is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en moderne ervaring op het water. KINboat richt zich op duurzaam toerisme en werkt hard om de impact op het milieu te minimaliseren door gebruik te maken van elektrisch aangedreven boten en duurzame materialen. De elektrische boot maakt deze ervaring ook een erg kalmerende Amsterdamse rondvaart. Wil jij een rondvaart boeken langs alle beroemde grachten? Book nu online en vaar samen met een lokale schipper door de prachtige hoofdstad van Nederland!

  • Geplaatst in: