Leuke rondvaarten in Amsterdam

Dit ga je allemaal beleven tijdens onze leuke rondvaarten in Amsterdam!

Leuke rondvaarten in Amsterdam? Wij kennen alleen de beste rondvaarten van Amsterdam! Genieten samen met ons van een rijke historie, interessante cultuur en opvallende architectuur terwijl jij heerlijk over het water kabbelt met je favoriete mensen: wie wil dat nou niet? Het UNESCO Werelderfgoed tegemoet varen, dat kan nergens zo mooi als in onze hoofdstad en wij laten jou kennismaken met wat je allemaal beleeft tijdens een boottocht in Amsterdam!

De historische Westerkerk

Tijdens de beste rondvaarten van Amsterdam kan een bezoek aan de Westerkerk echt niet ontbreken. De Westerkerk is één van de mooiste kerken van Amsterdam, gelegen aan de Prinsengracht. Een must see! Deze unieke renaissancekerk, gebouwd in de 17e eeuw, is een architectonisch meesterwerk met een imposante toren die een uitzicht over de stad biedt. Maar ook vanaf het water! En dus écht de moeite waard voor jou om te bezoeken. De kerk is een symbool van de Nederlandse Gouden Eeuw. Je vaart dus eigenlijk langs een indrukwekkende achtergrond terwijl je op pad bent met KINboat.

Het majestueuze Koninklijk Theater Carré

Het Koninklijk Theater Carré, gelegen aan de Amstel (waar we uiteraard ook langs varen), is bij de meeste mensen wel bekend. Dit is het favoriete theater van veel artiesten dat oorspronkelijk werd gebouwd als een circusgebouw in 1887. Tegenwoordig kan je er terecht voor de leukste voorstellingen, van de beste musicals tot geweldig cabaret. De prachtige gevel en de rijke geschiedenis van het theater zijn bij uitstek geschikt voor alle leeftijden. Het is voor iedereen een must visit en behoort dus tot de vaste vaarroute van onze leuke rondvaarten door Amsterdam.

De onvermijdelijke Skinny Bridge

De Magere Brug (of Skinny Bridge) is één van de meest gefotografeerde bruggen van Amsterdam. En dat is niet zomaar! Deze smalle, witte houten ophaalbrug over de Amstel dateert uit 1670 en geeft vooral ’s avonds, wanneer de brug verlicht is, een spectaculair gezicht. Volgens de legende brengt het geluk om je geliefde te kussen terwijl je onder de brug doorvaart, wat natuurlijk wel een romantisch tintje aan je boottocht kan toevoegen.

Het hartverwarmende H’ART Museum

Het H’ART Museum behoort ook zeker tot een hoogtepunt van onze leuke rondvaarten door Amsterdam. Het museum was voorheen bekend als het Hermitage Amsterdam en is een cultureel toppunt aan de Amstel. Het museum is gevestigd in een prachtig 17e-eeuws gebouw en herbergt indrukwekkende kunstcollecties. Vanaf de boot heb je een uniek perspectief op dit historische gebouw en zijn rijke geschiedenis, wat het een must-see maakt tijdens je rondvaart.

De beste plek voor een uitzicht: de Stopera Pier

Een pier waar veel mensen graag samenkomen om een lekker drankje te doen en naar bootjes te kijken, zowel op de kade als tijdens een rondvaart. Vanaf hier heb je uitzicht op diverse Joodse monumenten, waaronder het Joods Verzetsmonument en monument Megadlé Jethomiem.

De pittoreske Groenburgwal

De Groenburgwal is een geweldig mooie plek om doorheen te varen. Het is een pittoreske gracht die bekend staat om zijn schilderachtige uitzicht op de Zuiderkerk. Dit is één van de meest serene- en fotogenieke plekken van Amsterdam. De smalle gracht, omringd door oude huizen en groene bomen, is daarnaast een lust voor het oog en een perfecte plek om te ontspannen tijdens onze beste rondvaarten door Amsterdam.

Het charmante Hotel Seven Bridges

Een ander hoogtepunt van één van de beste rondvaarten van Amsterdam is Hotel Seven Bridges. Gevestigd in een historisch pand aan de Reguliersgracht. Dit boetiekhotel staat bekend om haar unieke interieur, strakke exterieur en gastvrijheid. Het geeft je een prachtig uitzicht op de zeven bruggen die deze gracht overspannen, wat het een idyllische plek maakt om langs te varen en de sfeer van het oude Amsterdam goed in je op te nemen.

Zie waar de rijke kooplieden leefden Grachtenhuis Valckenier

Tijdens de beste rondvaarten van Amsterdam met KINboat geniet jij van een rijke historie en zo ook van Het Grachtenhuis Valckenier aan de Herengracht. Het dateert uit de Gouden Eeuw en biedt een fascinerende kijk op het leven van de rijke kooplieden van die tijd. Dit huis heeft een bijzonder exterieur en een mooie tuin. Het is écht de moeite waard om even je camera te pakken als we hierlangs varen.

Word helemaal zen als we varen door de mooie Leliegracht

De Leliegracht is een rustige en schilderachtige gracht die perfect is voor een ontspannen boottocht. Met zijn charmante bruggen en historische huizen is deze gracht een van de verborgen juweeltjes van Amsterdam. Geniet van de serene sfeer en het bijzondere uitzicht.

Het genot van de prominente Herengracht

De Herengracht is één van de meest prestigieuze grachten van Amsterdam en maakt deel uit van de beroemde, UNESCO erkende grachtengordel. Deze gracht staat vol met indrukwekkende herenhuizen en prachtige tuinen, en is een perfecte afsluiting van je rondvaart. De statige panden en de rijke geschiedenis van de Herengracht maken het een hoogtepunt van elke boottocht.

Ervaar nu zelf onze leuke rondvaarten door Amsterdam!

Met zoveel te zien en te doen, is het geen wonder dat de leuke rondvaarten in Amsterdam tot de beste behoren. Of je nu op zoek bent naar historie, cultuur, architectuur of gewoon een lekker dagje uit: een boottocht over de grachtengordel met al haar hoogtepunten zal je zeker niet teleurstellen. Boek vandaag nog je boottocht door Amsterdam en ontdek het helemaal zelf!