Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Blog

Terug naar Blog

Familie boottocht Amsterdam

© Twycer / www.twycer.nl

Vandaag wil ik jullie meenemen op een onvergetelijk avontuur dat ik onlangs met mijn familie heb beleefd: een geweldige boottocht door de prachtige grachten van Amsterdam met KINboat! Als je ooit de kans krijgt om deze adembenemende ervaring te beleven, raad ik je ten zeerste aan om dit avontuur met je dierbaren aan te gaan.

Boottocht Amsterdam

Het idee ontstond toen we op zoek waren naar een unieke manier om ons jaarlijkse familie-uitje te vieren. Hoewel we allemaal van Amsterdam houden, hadden we de stad nog nooit vanaf het water gezien. Toen we KINboat tegenkwamen, waren we meteen enthousiast – het was de perfecte gelegenheid om onze geliefde stad vanuit een ander perspectief te ervaren.

De ervaring

De dag van de boottocht begon met een stralende zon en een lichte bries – de ideale omstandigheden voor een ontspannen vaartocht. We werden vriendelijk ontvangen door het team van KINboat, dat er alles aan deed om ons direct thuis te laten voelen. Ze gaven ons wat achtergrondinformatie over de boot en de route die we zouden varen, waardoor we ons meteen op ons gemak voelden. De prachtige boten van KINboat zullen zorgen voor een onvergetelijke rondvaart over de mooiste grachten van een prachtige stad.

De Boottocht van KINboat

En toen gingen we van start! Terwijl we de grachten op vaarden, werden we meteen betoverd door de charme van Amsterdam. De historische gebouwen, schilderachtige bruggen en levendige sfeer zorgden ervoor dat we ons allemaal realiseerden waarom onze stad wereldberoemd is. Bovendien zorgde de deskundige gids aan boord ervoor dat we geen enkel interessant feit of anekdote over de bezienswaardigheden misten.

Perfecte familie boottocht

Een van de hoogtepunten van de boottocht was het varen door de beroemde Jordaan, een van de meest pittoreske en geliefde wijken van Amsterdam. De gezellige sfeer en de vele kleine bruggetjes die de grachten overbruggen, maakten het tot een onvergetelijk moment voor ons allemaal. De kinderen waren dolenthousiast en probeerden foto’s te maken van elke schattige gevel die ze zagen!

Gedurende de hele tocht hadden we de mogelijkheid om onze eigen hapjes en drankjes mee te nemen, wat de ervaring nog plezieriger maakte. Terwijl we genoten van onze lekkernijen, praatten we en lachten we samen, en voelden we ons dichter bij elkaar dan ooit tevoren.

Onze tijd aan boord

De boottocht duurde ongeveer anderhalf uur, maar het voelde als een eeuwigheid van geluk en samenzijn. Toen we langzaam terugkeerden naar de aanlegsteiger bij het Anne Frank huis, wilden we eigenlijk helemaal niet van boord gaan. We wilden nog uren blijven varen op de elektrische boten en het gezelschap van elkaar en de prachtige omgeving van Amsterdam blijven genieten.

Het mooie van de boottocht met KINboat was dat het geschikt was voor mensen van alle leeftijden. Jong en oud kunnen deze ervaring delen en er onvergetelijke herinneringen van maken. Het was een geweldige manier om een familieband te versterken en tegelijkertijd te genieten van de wonderen van onze stad. De Amsterdamse grachten zijn geweldig! Een unieke rondvaart op een boot met schipper langs de Amsterdamse grachten is gewoon een van de leukste uitjes in Nederland.

KINboat is een echte aanrader

Als je ooit op zoek bent naar een unieke en opwindende manier om Amsterdam te verkennen en de familiebanden te versterken, dan raad ik je ten zeerste aan om een familieboottocht met KINboat te maken. Het is een geweldige ervaring die je nog lang bij zal blijven en waar je met een grote glimlach op terug zult kijken!

Tot ziens op de grachten van Amsterdam met KINboat – het avontuur wacht op je!

  • Geplaatst in: