Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Blog

Terug naar Blog

Bootverhuur Amsterdam

shutterstock_1367551142

Amsterdam staat wereldwijd bekend om zijn prachtige grachten en waterwegen, en er is geen betere manier om de stad te verkennen dan vanaf het water. Bij KINboat bieden ze bootverhuur aan, waardoor zowel toeristen als locals de mogelijkheid hebben om Amsterdam op unieke wijze te ervaren. Ontdek onze hoofdstad vanaf het water op de Amsterdamse grachten voor een unieke ervaring.

Elektrische sloepen

Met een breed scala aan boten biedt KINboat voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een romantische cruise met je partner, een gezellige dagtocht met vrienden of een ontspannen rondvaart met het gezin, er is altijd een geschikte boot beschikbaar. De boten zijn van uitstekende kwaliteit en goed onderhouden, wat zorgt voor een veilige en comfortabele vaarervaring. Ook krijg je een boot met schipper, je zult de Amsterdamse grachten bevaren in een prachtige boot met een elektrische motor met groene stroom.

Vrijheid bij KINboat

Een van de voordelen van het huren van een boot bij KINboat is de vrijheid die het biedt. Je kunt zelf bepalen waar je naartoe gaat en hoe lang je ergens blijft. Je kunt rustig langs de schilderachtige grachten varen, genieten van de prachtige architectuur en bruggen, en zelfs stoppen bij populaire bezienswaardigheden zoals het Anne Frank Huis of het Rijksmuseum. Met de voordelige uurtarieven bij KINboat is dit een unieke manier om langs de bekendste grachten van Amsterdam te varen. De sloep met kapitein heeft 2 opstapplaatsen: Het station Amsterdam centraal en het Anne Frank huis. Van het station Amsterdam Centraal ben je binnen 2 minuten bij de opstapplaats Centraal station van KINboat.

Milieu vriendelijke unieke belevenis

Daarnaast is het huren van een boot bij KINboat ook een milieuvriendelijke keuze. Ze hebben namelijk geïnvesteerd in elektrische boten, waardoor je kunt genieten van een stille en emissievrije vaartocht. Dit draagt bij aan het behoud van de mooie wateren en natuurlijke omgeving van Amsterdam. Ook zijn er zwemvesten voor kinderen beschikbaar. De prachtige grachtenpanden, de oude kerk en het Anne Frank huis behoren tot de mooiste plekjes van Amsterdam en zijn zeker de moeite waar om vanaf het water te beleven.

Scherpe tarieven

Om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van je boottocht, voorziet KINboat je van alle benodigdheden, zoals een routekaart, reddingsvesten en een korte instructie voordat je vertrekt. Ze hebben ook vriendelijk en deskundig personeel dat altijd klaar staat om eventuele vragen te beantwoorden of advies te geven over de beste vaarroutes. Ook weet je dat je bij KINboat de laagste tarieven krijgt. Tijdens de warme dagen geniet jij dus lekker van de canal cruise Amsterdam, en er is zelfs een bar aan boord!

Boek voordelig bij KINboat

Dus, of je nu Amsterdam voor het eerst bezoekt of een local bent die de stad op een andere manier wil ontdekken, overweeg zeker bootverhuur bij KINboat. Het is een geweldige manier om de schoonheid van de stad vanaf het water te ervaren, terwijl je geniet van vrijheid, comfort en milieuvriendelijkheid. Aarzel niet langer en vaar uit voor een onvergetelijk avontuur in Amsterdam! Boek nu een een boot online voor een unieke ervaring met KINboat.

  • Geplaatst in: