Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Boottocht Amsterdam

Ervaar de stad op haar mooist & cruise like a local op je eigen manier!

RUIME KEUZE AAN BOTEN

Bij KINboat kun je een rondvaart boeken, maar ook kun je een privé boot huren. Wij hebben verschillende boten waar je voor elke weersomstandigheid optimaal de vaart kunt beleven.

VERSCHILLENDE OPSTAPLOCATIES

Voor onze rondvaarten varen wij van verschillende locaties. Bovendien kun je bij het huren van een privé vaart helemaal zelf bepalen waar je wilt opstappen.

ONBELEMMERD ZICHT

Zie Amsterdam eens vanaf een andere kant, namelijk het water. Krijg een onbelemmerd zicht op het water van de mooiste highlights. Wie wil dit nu niet?

5 VAN DE 5 STERREN

Niet voor niets heeft KINboat op Tripadvisor een beoordeling van 5 uit 5! En dit met ruim 1.500 beoordelingen!

© Twycer / www.twycer.nl

Boottocht Amsterdam: Kies Jouw Ideale Tour

Het beste van het beste halen uit een unieke tour door deze bijzondere stad? Dan kies je voor een onevenaarbare boottocht door Amsterdam met KINboat. Jij selecteert heel eenvoudig jouw ideale tour uit ons uitgebreide assortiment. Wij bieden allerlei verschillende boottochten aan door Amsterdam. Van een cozy avondtour in de winter tot een feestelijke borreltour in de zomer. Vaar je liever privé met je geliefde, met collega’s of met je familie? Ook geen probleem. Jij bepaalt, wij schipperen! 😉

De leukste boottocht in Amsterdam voor elke gelegenheid

Heb je iets te vieren met je bedrijf? Wil je je geliefde verrassen? Of wil je er even heerlijk op uit met je vrienden? Bij ons kan je terecht voor elke gelegenheid en wij maken er voor jou de leukste tijd van. Je hebt de mogelijkheid om een privé boottocht in Amsterdam te doen, maar je kan ook een los ticket boeken voor een boottocht met een divers gezelschap. Zo zit er altijd een tour bij die helemaal aansluit op jouw wensen en gezelschap.

Daarnaast heb je heel simpel de keuze uit een open- of dichte boot. Perfect voor een winterse avond-boottocht, een zwoele zomeravond of profiteer van onze zomerse borrelboot. Wij varen gewoon het hele seizoen door!

Verschillende handige opstaplocaties (optimaal bereikbaar)

Kom jij varen met KINboat, dan ben jij verzekerd van een perfecte logistiek voor een dagje uit. Waarom? Wij bieden je de mogelijkheid om op diverse locaties op te stappen. Locaties met een rijke historie, zodat jij alle activiteiten van je dagje uit perfect kan combineren. Zo kan je voor je boottocht in Amsterdam met ons opstappen bij Amsterdam Centraal Station of bij het Anne Frank Huis. Ideaal als je met de trein komt of eerst een bezoek aan het huis van Anne Frank wil brengen.

Jouw boottocht in Amsterdam is altijd inclusief:

• Een supergezellige schipper die als local alles weet te vertellen over de historie van Amsterdam, de meest gave grachtenpanden en natuurlijk de unieke hidden gems van de stad
• De mogelijkheid om heerlijke hapjes en drankjes te kopen aan boord (tegen een zacht prijsje)
• De optie om tijdens een privétour van tevoren met je schipper af te stemmen hoe je de tour voor je ziet
• Prettig zitcomfort met zachte kussens, warme kleedjes voor de koelere momenten en voldoende zitruimte
• De mogelijkheid om je eigen muziek aan te sluiten via aux (niet op alle boten mogelijk, dus check dit even van tevoren)

Vaar in alle stilte (of toch niet) tijdens een privé boottocht

Even helemaal lekker privé genieten met jouw favoriete persoon? Met je gezin, met je collega’s of misschien wel met klanten? Goede gesprekken en mooie momenten vinden plaats tijdens een volledig verzorgde privé boottocht door Amsterdam met KINboat. Voorafgaand aan je tour geef jij je specifieke wensen en aantal personen aan ons door. Denk aan een arrangement met drankjes en tapas of bijvoorbeeld alleen wijn en bier. Misschien wil je wel lekker barbecueën in de zomer? Laat het ons weten en wij verzorgen de meest fenomenale boottour.

Stel je eigen arrangement samen voor de beste boottocht in Amsterdam

Ontspanning en gemak staan voor jou op nummer één en dat maken wij helemaal waar. De grachten van Amsterdam zijn wonderschoon en laten zonder meer een bijzondere indruk achter. Om jouw unieke boottocht door Amsterdam nog mooier te maken, bieden we jou de ruimte om zelf je arrangement samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een hapjesarrangement in Italiaanse stijl, een barbecue of ga voor een luxe champagne arrangement. Wij varen jouw wensen zo het water op!

Kies voor een romantische tour door de historische grachtengordel

In alle luxe ondergedompeld worden in een zee van luxe op een comfortabele boot met je geliefde? Regel het vandaag nog met KINboat en wees verzekerd van de tocht van je leven. Terwijl onze schipper jou in alle rust door de mysterieuze grachtengordel vaart, genieten jullie van elkaar en het kabbelende water. En wil je nog wat extra rozenblaadjes, een fles champagne en bonbons? Maak het jezelf niet te moeilijk en regel dit gewoon lekker vooraf met ons, want alles is mogelijk!

Boek jouw boottocht in Amsterdam met groep nu!

Welke gelegenheid je ook wil vieren en met wie je ook een dagje wil genieten, wij nemen jou het hele jaar door mee door de mooiste grachten van Amsterdam. Maak elk seizoen gebruik van de leukste arrangementen met je beste vrienden, familie, collega’s of je geliefde. Hoe dan ook: een fantastisch uitje is gegarandeerd! Boek snel online of neem contact op voor vragen.

Rondvaren in Amsterdam

KINboat staat voor vriendschap, comfort en vriendelijke service

"Echt een aanrader"

Hebben echt genoten. Weer zat mee. Leuke route. Veel interessante weetjes en respect voor de schipper Ian. Leuke vent en weet veel..spreekt ook de talen. Echt een aanrader.

– Dré, Tripadvisor beoordelingen
"Aanstekelijk enthousiasme!"

Geweldige dag gehad. Staf op de kade en de boot zijn supervriendelijk en ze hebben veel lokale kennis. Koude drankjes aan boord en een heel relaxte vibe. Extra pluspunt voor schipper Martin. Aanstekelijk enthousiasme! Jullie zien mij deze zomer zeker nog wel een keer (of twee).

– Michael L., Google beoordelingen
"Zeker aan te raden!"

Michael was onze schipper en gaf ons een heel interessante uitleg. Ook konden we onderweg de Dutch Courage proeven, wat een leuke bonus was. Zeker aan te raden!

– Sarah G., Tripadvisor beoordelingen
"Een memorabele boottocht"

Geweldige ervaring gehad bij KINBOAT gisteren. Het was een memorabele boottocht met schipper Martin. Hij heeft veel kennis van de stad. Leuk om de stad eens door andere ogen te bekijken. Bij KINBOAT krijg je écht waar voor je geld!

– Fem, Google beoordelingen

Onze Rondvaarten