Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Blog

Terug naar Blog

Boot huren Amsterdam

© Twycer / www.twycer.nl

Ahoy daar! Ben je op zoek naar een leuke en avontuurlijke manier om Amsterdam te ontdekken? Huur dan een boot en verken de stad vanaf het water! Amsterdam is omringd door grachten en waterwegen, dus er is geen betere manier om de stad te verkennen dan per boot. Vaar dan snel met Kinboat langs de Amsterdamse grachten inclusief schipper! Kinboat maakt gebruik van een elektrische sloep voor een unieke ervaring.

Soorten rondvaarten

Er zijn tal van bedrijven die boten verhuren in Amsterdam, en de keuze aan boten is enorm. Of je nu een romantische date hebt gepland met je partner, een verjaardagsfeestje viert met vrienden of gewoon wilt genieten van het prachtige uitzicht op de grachten, er is een type boot voor elke gelegenheid. Elektrische boten zijn zeker een aanrader voor een kalme ervaring langs de mooiste plekjes.

Er zijn kleine boten die geschikt zijn voor een romantische tocht voor twee, en grote boten die plaats bieden aan hele groepen. Sommige boten zijn zelfs uitgerust met een keuken en toilet, zodat je de hele dag op het water kunt blijven en kunt genieten van het mooie weer en het landschap. Ook is het vaak mogelijk om diner aan boord te krijgen bij de grotere boten.

Voordelen van een boot huren

Het huren van een boot is ook een geweldige manier om de stad te ontvluchten en de natuur te ontdekken. Je kunt bijvoorbeeld naar het nabijgelegen Amsterdamse Bos varen, een prachtig natuurgebied waar je kunt wandelen, fietsen en zelfs zwemmen. Maar bij Kinboat ben je met een lokale schipper en kom jij op alle unieke plekken in de binnenstad. Een persoonlijke rondvaart op de mooiste route van Amsterdam is bij ons een garantie!

Een van de beste dingen aan het huren van een boot in Amsterdam is dat je onze hoofdstad op je eigen tempo kunt verkennen. Je kunt stoppen bij een van de vele cafés en restaurants aan de grachten, of gewoon genieten van de rust en stilte terwijl je over het water glijdt. Voor grotere groepen is dit ook een slimme manier om iedereen bij elkaar te houden.

Maar voordat je enthousiast wordt en je boot huurt, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste moet je weten hoe je een boot moet besturen en wat de regels zijn op het water. Zorg er ook voor dat je de juiste uitrusting hebt, zoals reddingsvesten, en dat je weet wat je moet doen in geval van nood. Ook is het fijn dat je een persoonlijke rondvaart boekt langs de leukste vaarroutes. Op de Amsterdamse grachten heb je namelijk een vaarbewijs nodig. Een vriendelijke schipper is daarom wel belangrijk voor een leuke vaartocht.

Maak altijd een reservering

Ten slotte is het belangrijk om vooraf te reserveren, vooral in het hoogseizoen. De meeste boten zijn de boten per uur te huur. Boten zijn erg populair en het kan moeilijk zijn om er een te vinden als je last minute beslist. Bij de opstapplek bij Centraal Station ben jij zo aan boord voor de prachtige route door het oudste deel van de stad.

Dus waar wacht je nog op? Huur een gezellige boot en verken Amsterdam op een unieke en avontuurlijke manier. Voor een leuke ervaring met vrienden of familie boek je snel jouw plek bij Kinboat! Met deze grote sloep en een lokale schipper ben jij voorzien van een gezellige ervaring. Kies op de website de juiste boot met een vriendelijke schipper voor jouw perfecte uitje. Scoor nu een geweldige deal bij Kinboat, een unieke belevenis in een van onze mooie sloepen.

  • Geplaatst in: