Boottocht Amsterdam

Ervaar de stad op haar mooist & cruise like a local op je eigen manier!
60 minuten
Centraal Station of Anne Frank huis
Alle leeftijden

Klaar voor de beste boottocht van Amsterdam? Kies nu jouw ideale tour!

Gemoedelijk met familie-, romantisch met je partner- of gezellig met je collega’s genieten van de beste boottocht in Amsterdam? Dan kies je voor KINboat. Onze schipper vertelt jou alles over de bijzondere hoofdstad terwijl jij geniet van een goed glas wijn of een lekker koud speciaalbiertje. Kies uit onze talloze mogelijkheden en boek jouw rondvaart door Amsterdam vandaag nog.

Daarom geniet jij van een unieke rondvaart door Amsterdam

Profiteren van ultieme luxe, prettig comfort en optimaal gemak? KINboat heeft het allemaal in huis. Stap jij op een rondvaartboot in Amsterdam, dan geniet jij van deze aantrekkelijke voordelen:

  • Handige centrale opstaplocaties (3) in Amsterdam
  • Altijd gratis annuleren tot 24 uur voor vertrek
  • Varen door UNESCO Werelderfgoed
  • Een supergezellige schipper die alles vertelt over de stad en haar historie
  • Altijd een passend arrangement te boeken voor jouw boottrip
  • Mogelijkheid tot een rondvaart door Amsterdam met een open- of dichte boot
  • Varen kan van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat

Vind de mooiste hidden gems tijdens jouw rondvaart in Amsterdam

Boek je een boottour met ons, dan ga je gegarandeerd de mooiste plekjes van de stad zien. Onze boottochten zijn namelijk allesbehalve standaard. Elke vaart is uniek. Maar er zijn natuurlijk een aantal hidden gems die we je sowieso willen laten zien. Wat dacht je van de bijzonder historie rijke Magere Brug? De Westerkerk, Carré en Grachtenhuis Valckenier? En natuurlijk varen we door de mooiste meest bekende grachten én de kleine romantische grachten van Amsterdam. Deze mag je absoluut niet missen dus boek snel je boottocht in Amsterdam voor een onvergetelijk leuke ervaring.

open boot van KINboat

Waarom mensen kiezen voor KINboat

Verschillende opstaplocaties

Voor onze rondvaarten varen wij vanaf verschillende locaties: nabij het Centraal Station, het Anne Frank Huis en hotel Rosewood. Kies zelf waar je wilt opstappen en ervaar het gemak om te varen met KINboat!

Lokale, enthousiaste schippers

Onze ervaren schippers vertellen je alles over de rijke geschiedenis van de stad. Geniet van vriendelijke service en een persoonlijke rondvaart door de grachten.

Gratis annulering

Flexibiliteit staat voorop bij KINboat. Annuleer gratis tot 24 uur voor
vertrek en boek met vertrouwen voor een zorgeloze rondvaart door
Amsterdam.

5 van de 5 sterren op Tripadvisor

Niet voor niets heeft KINboat op Tripadvisor een beoordeling van 5 uit 5 sterren. En dat met ruim 5.000 beoordelingen!

Meteen een rondvaart boeken

Tijdelijk met gratis drankje naar keuze bij tochten vanaf Centraal Station!

Veelgestelde vragen

Een tour met onze rondvaartboot door Amsterdam is écht voor iedereen. Wil je een dagje iets unieks beleven met het hele gezin? Onbeperkt van drankjes en hapjes genieten met je beste vrienden? Of gewoon met collega’s lekker borrelen tijdens een rondvaart in Amsterdam? Wij maken het comfortabel voor elke leeftijd, elk gezelschap en elke gelegenheid.    

Voor een rondvaart in Amsterdam kan je met ons op 3 locaties opstappen, namelijk bij: het Anne Frank Huis, Centraal Station Amsterdam en Hotel Rosewood.    

Centraal Station
Prins Hendrikkade 33A, 1012 TM Amsterdam

Anne Frank Huis
Prinsengracht 267, 1016 GV, Amsterdam

Rosewood
Prinsengracht 438, 1017 KE, Amsterdam

Bij ons kan je een rondvaart in Amsterdam helemaal op maat samenstellen en dat kan al voor €10 per persoon. Super voordelig toch? Je kan zelf een arrangement kiezen of kies een standaard tour. Door te kiezen voor een rondvaart met een open boot of een dichte boot selecteer je vervolgens welke opties bij jou passen. Je weet dus zeker dat je bij ons altijd goed zit, welk weertype er ook voorspelt is.

De grachten in Amsterdam kan je het allerbeste verkennen door een grachtentocht door Amsterdam te plannen per boot. Vanaf het water is alles namelijk zoveel beter te bekijken dan vanaf de kade. Wij laten je tijdens de beste boottocht door Amsterdam alle hidden gems op de mooiste manier zien.

Een gemiddelde tour met de rondvaartboot door Amsterdam duurt ongeveer 1 uur, afhankelijk van je keuze. In ons boekingssysteem kan jij heel eenvoudig de boottour boeken die past bij jouw wensen.Elk seizoen een comfortabele rondvaart in Amsterdam

Bibberen in de kou is toch niet wat je wil? Of het nu een koele zomerse nacht betreft of een koude winternacht, bij KINboat ben je altijd van één ding zeker: een warme en comfortabele dichte boot. En dat is natuurlijk ook net zo comfortabel tijdens de heerlijke zomer. En ook tijdens een tocht met een open boot ben jij voorzien van optimaal comfort. Geen twijfel mogelijk dat je bij KINboat dus altijd goed zit

KINboat staat voor vriendschap, comfort en vriendelijke service

Gerelateerde Rondvaarten