Rondvaarten Amsterdam

Rondvaarten in Amsterdam

Stap aan boord van één van onze rondvaarten door Amsterdam en ervaar nostalgie, architectuur en historie terwijl je de mooiste gesprekken voert met je vrienden, familie of collega’s. Het maakt niet uit wanneer jij zin hebt in een leuk uitje, wij varen het hele jaar door, elk seizoen, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond! En geen zorgen om het weer, want bij slecht weer varen we met een dichte boot óf ontvang je een restitutie voor je geboekte tour met open boot!

60 minuten

Ochtend boottocht Amsterdam

Opstappen vanaf Centraal Station of Anne Frank huis
  • Geniet met een kopje koffie van de opgaande zon en kabbelende grachten
  • Relax in 100% duurzame, stille boten
  • Ervaren schipper die alles over Amsterdam vertelt
  • Spot de mooiste hoogtepunten
Vanaf 20,-
60 minuten

Avond boottocht Amsterdam

Opstappen vanaf Centraal Station of Anne Frank huis
  • Sfeervol verlichte grachtenpanden en bruggen
  • Kleine groep met live schipper-gids
  • Comfortabele zitkussens en dekentjes
  • Ontdek het Rijksmuseum, de Jordaan en nog veel meer hotspots
Vanaf 20,-
open boot van KINboat
60 minuten

Boottocht Amsterdam

Opstappen vanaf Centraal Station of Anne Frank huis
  • Ontdek de rijke historie van Amsterdam met een enthousiaste, lokale schipper
  • 100% elektrische, fluisterstille boten
  • Passeer highlights als de Westerkerk en de Negen Straatjes
  • Drankjes beschikbaar aan boord
Vanaf 20,-
60 minuten

Dichte boottocht

Opstappen vanaf Centraal Station
  • Overdekte en heerlijk verwarmde boot
  • Warme dekens en zachte kussens aan boord
  • Geniet van al het moois wat de schipper vertelt
  • Prachtige uitzichten én heerlijke drankjes beschikbaar
Vanaf 17,50
60 minuten

Open boottocht Amsterdam met drank

Opstappen vanaf Centraal Station of Anne Frank huis
  • Unieke ervaring met familie en vrienden
  • 100% genieten van twee drankjes naar keuze
  • Volledig elektrische boten
  • Vaar langs tal van bezienswaardigheden als de Magere brug en het H’ART Museum
Vanaf 25,-

Welke rondvaarten zijn er in Amsterdam?


Met KINboat kan je daadwerkelijk alle soorten rondvaarten boeken. Voor iedereen is er een leuke rondvaart, welke wensen je ook hebt. Dit zijn onze rondvaarten even snel op een rij:

Je hebt dus de mogelijkheid om in de ochtend heerlijk wakker te worden terwijl je kabbelt op het water met een lekkere kop koffie. Even een uurtje tot jezelf komen met een collega bijvoorbeeld, voordat je ’s middags die meeting hebt met een belangrijke klant. Of stap op een zomerse middag in een open boot en geniet van ons arrangement met 2 drankjes. En wil je er meer? Dan koop je die gewoon bij tegen een vriendenprijsje. Het ontbreekt jou nergens aan. Genieten met ons? Dat kan altijd!

Waarom is Amsterdam perfect voor het boeken van een rondvaart?


Ga je graag voor het allerbeste? Dan is een rondvaart in Amsterdam dé beste rondvaart die je ooit zult ervaren. Niet alleen zie je wonderbaarlijk veel kunstwerken in de vorm van historische gebouwen en elementen langs de grachten, je geniet ook van de cultuur van de stad. En dat door de ogen van een schipper die al jaren in Amsterdam woont en werkt. Beter kan toch niet? Deze stad heeft echt alles wat je nodig hebt voor een dagje uit.

Hoeveel kost een rondvaart door Amsterdam?


Een rondvaart door Amsterdam hoeft helemaal niet veel te kosten, je boekt namelijk al een standaard rondvaart vanaf €10! Vriendenprijsje toch? En dat geldt voor zowel een ochtend-, middag- als avondboottour. En wil je graag een rondvaart inclusief drankjes reserveren? Stem dan gerust een arrangement met ons af of boek een rondvaart met 2 drankjes inclusief. Maak je dus geen zorgen dat je voor verrassingen komt te staan.

Hoelang duurt een rondvaart in Amsterdam?


Welke rondvaart in Amsterdam je ook kiest, je weet in ieder geval altijd zeker dat deze ongeveer 60 minuten duurt. Wel zo handig om te weten als je een dagje Amsterdam wil plannen en nog wat leuke culturele uitstapjes wil toevoegen aan je dag. Aan je planning zal het dus niet liggen!

Welke rondvaartboten zijn er beschikbaar?


In Nederland liegen de weersvoorspellingen er niet om: ze zijn namelijk vaak onvoorspelbaar. Wij spelen hier handig op in, door altijd een dichte- en open boot aan te bieden. Deze zijn comfortabel en geschikt Boek jij jouw uitje lang van tevoren met een open boot, maar lijkt het minder weer te worden? Geen zorgen! Jij kan jouw boottocht tot 24 uur van tevoren annuleren of gewoon nog omboeken naar een dichte boot. Genieten is dus sowieso gegarandeerd!

Welke tijden vertrekken de rondvaartboten in Amsterdam?


Ben je op zoek naar een flexibele rederij waarbij je de gehele dag door kan kiezen tussen elke gewenste tijd, het hele jaar door? Dan zit je hier absoluut goed. Onze rondvaarten door Amsterdam zijn hier perfect op aangesloten. Wij bieden elke dag tijden aan vanaf vroeg in de ochtend tot laat in de avond. Geen beperkingen dus en perfect om jouw dag planning hier naadloos op aan te passen.

Waar kan ik opstappen voor een rondvaart?


Onze rondvaarten vanaf Amsterdam vertrekken vanaf de beste plekken in de stad. Je hebt de mogelijkheid om op te stappen bij Centraal Station Amsterdam, het Anne Frank Huis en hotel Rosewood. Allemaal ideaal gelegen in de stad, waardoor jij ook jouw culturele uitstapjes eenvoudig combineert met een centraal opstappunt.

Boek jouw rondvaart in Amsterdam nu bij KINboat!


Weet jij precies wat je wil en is dat een leuk uitje met je beste vrienden, collega’s of met familie? Een uitje welke comfortabel, betaalbaar en historisch is? En waar je voordelig en flexibel mee uit bent? Wacht dan niet langer en boek jouw rondvaarten in Amsterdam vanaf nu bij KINboat!

KINboat staat voor vriendschap, comfort en vriendelijke service