Wanneer het zonnetje weer schijnt, en de temperatuur rond de 25 graden is, is het ideaal om een rondje te varen op de Amsterdamse grachten. Zie jij het al voor je? Met je vrienden op het water, een mooie KINboat met heerlijke kussentjes en frisse champagne om het weekend mee in te luiden. Kan het leven beter worden?

Een boot naar Pampus huren bij KINboat 

Sta ‘s ochtends vroeg op, reserveer een boot bij KINboat en neem de vaarroute naar Pampus in het IJsselmeer. Het forteiland heeft onlangs haar deuren weer geopend, en dat betekent zo’n 40 minuten varen vanaf Amsterdam. Het aanmeren is er gratis + je hebt een adembenemende tocht. Wel even oppassen voor een ring van basaltblokken wat onderdeel uit maakt van het verdedigingswerk van Pampus, vaak genoeg lopen er sloepen op vast!

Must see’s & must do’s aan vaarroute Pampus 

1) Op Pampus zelf is van alles te doen. Lekker lunchen, borrelen en zelfs dineren bij kaarslicht. Ontspan op het Pampus paviljoen, leer meer over de historie van het fort of ga op speurtocht! Meer over Pampus en de mogelijkheden op het eiland vind je op Pampus

2) Gek op dagverse vis? De visliefhebber komt aan zijn trekken bij Stork, gelegen aan de Nodelijke IJ oevers. In de unieke atmosfeer van een industriële loods eten jij en je gezelschap hier de heerlijkste visgerechten.Bovendien heeft Stork een groot terras direct aan het IJ gelegen, met uitzich over Amsterdam.

3) Tijdens de boottocht naar Pampus vaar je langs IJburg. Een absolute aanrader om uw boot even aan te leggen, is Blijburg. Hang de badgast uit op het witte strand, of geniet van een heerlijke lunch of diner in het restaurant.

4) Toe aan een borrel? Stap aan wal bij Kanis & Meiland aan de Levantkade op Java-eiland. “De Kanis” heeft ‘s zomers een ruim opgezet terras, terwijl binnen de sfeer van de bruine kroeg gecombineerd wordt met de uitstraling van een grand café. Geniet hier van het uitzicht, onder het genot van een biertje met je vrienden!

Klaar om pampus te bezoeken? Maak een keuze uit onze boten en prik een datum voor de onvergetelijke vaartocht. Ook catering aan boord is mogelijk bij KINboat, maak een keuze uit één van onze arrangementen of geef je eigen verzoekjes door!