Vaarroutes in Amsterdam

Voordat we jou met KINboat het water op laten gaan, willen we je nog wel de mogelijkheid bieden om daadwerkelijk ergens heen te varen. KINboat stippelde een aantal populaire vaarroutes in Amsterdam voor je uit. Ook al is het soms lekker om lukraak ergens heen te sturen, er is bijzonder veel moois te zien in Amsterdam.

Varen door Amsterdam: vaarroutes in Amsterdam

Als je zelf gaat varen, dan is het verstandig om vooraf een vaarroute door Amsterdam te bepalen. Uiteraard kan je ook zelf wat leuke bochtjes én hotspots uitkiezen, maar om het jou wat makkelijker te maken zetten wij hier de meest unieke, leuke, gezellige routes voor je op een rijtje. Zo hoef jij je slechts te focussen op je vrienden.

Vaarroute #1: Pampus

Volg deze vaarroute in Amsterdam en maak kennis met het forteiland Pampus en zijn omgeving. De schitterende tocht naar het eiland duurt zo’n veertig minuten. Benieuwd wat er langs de vaarroute en op Pampus zoal te beleven is? Onze tips over deze vaarroute in Amsterdam vind je hier Pampus!

Vaarroute #2: De Wallen

Klaar voor rode oortjes? Deze vaarroute door Amsterdam leidt je naar dé toeristische attractie van onze hoofdstad. Toe aan een tochtje door de karakteristieke grachtjes van Amsterdam? Dan is deze vaarroute een absolute aanrader! Meer over de must do’s en must see’s langs deze vaarroute zetten wij hier voor je op een rijtje! De Wallen

Vaarroute #3: De Zaan

De vaarroute in Amsterdam over de Zaan is minder spannend dan vaarroute #2, maar absoluut niet minder indrukwekkend. Deze relaxte vaarroute over de Zaan is ideaal voor een ontspannen middag. Waar je tussendoor heerlijk kunt eten en drinken en wat er zoal te zien is langs de route, zochten we hier De Zaan voor je uit!

Jouw eigen vaarroute door Amsterdam

Heb jij een leukere vaarroute in gedachten dan de bovenstaande voorbeelden? Geen probleem bij KINBoat! Aangezien je zelf mag varen in onze sloepen, ook zonder vaarbewijs, bepaal jij uiteindelijk zelf waar jouw vaarroute naartoe leidt. Bekijk direct met welke van
onze boten jij Amsterdam en omgeving wilt verkennen met je vrienden!