Small open Boat Tour

De Small open Boat Tour is een unieke kans om te reizen via kleinere grachten en bezienswaardigheden te ontdekken die normaal gesproken over het hoofd worden gezien. Onze boten zijn volledig stil en milieuvriendelijk. Dit komt doordat de boten aangedreven zijn door zonnepanelen. Boottochten zijn een van de meest populaire attracties van Amsterdam. Ontdek de leukste bezienswaardigheden in Amsterdam op de boot. Boek nu je tickets en zie Amsterdam als nooit tevoren!Rondvaart door historisch Amsterdam!

De Small open Boat Tour Amsterdam neemt je mee op een leuke rondvaart door het historische centrum van de stad. Je zult de prachtige 17e-eeuwse koopmanshuizen, oude bruggen, kerken en woonboten die de stad zijn unieke karakter geven zien. Na de traditionele route over de rivier de Amstel en de grotere vaarwegen op de historische grachtengordel, zal de Small open Boat Tour Amsterdam je ook meenemen op een exclusieve rondleiding door de smalste en minder bereikbare waterwegen van de stad. Deze grachten zijn normaal gesproken niet toegankelijk met de reguliere boten. De Small open Boat Tour Amsterdam maakt gebruik van volledig stille, milieuvriendelijke boten, waardoor je kunt genieten van het prachtige landschap, zonder enige geluidsoverlast. De boten beschikken ook over uitschuifbare daken wat een ongeëvenaard uitzicht op de omgeving biedt (open als het weer het toelaat).

Small Open Boat tour | KINboat

Boek tickets voor de Small open Boat Tour online!

Reserveer de Small open Boat Tour Amsterdam op onze website en bespaar tijd! De beste manier om beschikbaarheid te garanderen is door online te reserveren: kies voor de datum die het meest geschikt is voor je, reserveer jouw plaats en maak je klaar voor de fantastische Small open Boat Tour in Amsterdam!

Cruise als een echte local door de Amsterdamse grachten

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om als een echte local rond te varen door de Amsterdamse grachten. Je krijgt ook nog eens 2 gratis drankjes aan boord. Je kunt op deze pagina meer informatie vinden over deze tour.

KINboat sloep reviews TripadvisorReviews KINboat sloep Tripadvisor KINboat wordt erg gewaardeerd onder de klanten. Van meer dan 350 recensies ontvangt KINboat dan ook een beoordeling van gemiddeld een 4,5 van de 5.