Small Open Boat tour – Rondvaart Amsterdam

De Small Open Boat tour is een unieke kans om door de kleinere grachten te varen en bezienswaardigheden te ontdekken die normaal gesproken over het hoofd worden gezien. Onze boten zijn volledig stil en milieuvriendelijk. Dit komt doordat de boten aangedreven zijn door zonnepanelen. Boottochten zijn een van de meest populaire attracties van Amsterdam. Ontdek de leukste bezienswaardigheden in Amsterdam op de boot. Boek nu je tickets voor de Small Open Boat tour en zie Amsterdam als nooit tevoren!

Momenteel vaart de Small Open Boat tour alleen vanaf de Leidsekade. Kies bij het selecteren van jouw ticket dus deze opstaplocatie. Wanneer jij bovendien meer tickets wilt kopen dan je kunt selecteren, stuur ons dan een e-mail naar info@kinboat.com, of bel naar 020 – 261 34 66. Wij kijken dan voor je of het mogelijk is om met een grotere groep te komen.Rondvaart door historisch Amsterdam in een rondvaartboot!

De Small Open Boat tour in Amsterdam neemt je mee op een leuke rondvaart door het historische centrum van de stad. Zie de prachtige 17e-eeuwse koopmanshuizen, oude bruggen, kerken en woonboten, die de stad zijn unieke karakter geven. Tijdens deze boottocht wordt je meegenomen via de traditionele route over de Amstel rivier en de grotere vaarwegen op de historische grachtengordel. De Small Open Boat tour in Amsterdam neemt je ook mee op een exclusieve rondvaart door de smalste en minder bereikbare waterwegen van de stad. Deze grachten zijn normaal gesproken niet toegankelijk met de reguliere boten. De Small Open Boat tour maakt gebruik van volledig stille, milieuvriendelijke boten, waardoor je kunt genieten van het prachtige landschap, zonder enige geluidsoverlast. De boten beschikken ook over uitschuifbare daken wat een ongeëvenaard uitzicht op de omgeving biedt.

Small Open Boat tour | KINboat

Boek nu online voor de Small Open Boat tour en beleef de boottocht via verschillende vaarroutes!

Reserveer je ticket voor deze rondvaart in Amsterdam op onze website en bespaar tijd! De beste manier om beschikbaarheid te garanderen is door online te reserveren. Kies daarom voor de datum die het meest geschikt is voor je, reserveer jouw plaats en maak je klaar voor de fantastische Small Open Boat tour in Amsterdam! KINboat biedt goedkope rondvaarten en boottochten aan. Daarnaast biedt KINboat ook rondvaarten met korting aan. Hou daarom goed de Facebook pagina in de gaten voor al het laatste nieuws en acties.

Cruise als een echte local door de Amsterdamse grachten

Uiteraard kun je naast de Small Open Boat tour, er ook voor kiezen om als een echte local rond te varen door de Amsterdamse grachten. Je krijgt ook nog eens 2 gratis drankjes aan boord. Je kunt op deze pagina meer informatie vinden over deze tour.

KINboat sloep reviews TripadvisorReviews KINboat sloep Tripadvisor KINboat wordt erg gewaardeerd onder de klanten. Van meer dan 350 recensies ontvangt KINboat dan ook een beoordeling van gemiddeld een 4,5 van de 5.

Amsterdam Light Festival

Ervaar het Amsterdam Light Festival vanaf de open boot van KINboat tijdens een 75 minuten tour. Je wordt verwelkomd aan boord met een warme drankje! De boten zijn gedeeltelijk overdekt, zodat je de lichte kunstwerken het best kunt ervaren.