Cruise Like a local – Rondvaart Amsterdam

Vaar door de historische grachten van Amsterdam als een echte local! In tegenstelling tot gewone cruises, biedt de Cruise Like a Local tour een exclusieve en persoonlijke regeling waarmee je je favoriete locaties zelf kunt kiezen! Geniet van de prachtige bezienswaardigheden met de spectaculaire Cruise Like A Local tour. Cruise Like A Local is inclusief twee gratis drankjes naar keuze, dit kan ofwel Nederlands bier, een uitstekende wijn of een aantal niet-alcoholische drankjes zijn. Deze boottocht door Amsterdam duurt ongeveer 75 minuten, waarin je de kans krijgt om al jouw favoriete bestemmingen in Amsterdam te zien. De Cruise Like a Local tour geeft je een echte Nederlandse ervaring en laat je de Amsterdamse grachten op een hele nieuwe manier zien.

Momenteel vaart de Cruise Like a Local alleen vanaf Centraal Station Oost. Kies bij het selecteren van jouw ticket dus deze opstaplocatie. Wanneer jij bovendien meer tickets wilt kopen dan je kunt selecteren, stuur ons dan een e-mail naar info@kinboat.com, of bel naar  020 – 261 34 66. Wij kijken dan voor je of het mogelijk is om met een grotere groep te komen.Jouw persoonlijke rondvaart in Amsterdam

De Cruise Like a Local tour maakt het mogelijk om, genietend van je favoriete drankje, op een luxe boot historische bezienswaardigheden van Amsterdam te aanschouwen! Deze boottocht door Amsterdam laat je je route ontwerpen door de grachtengordel die op de World Heritage Site lijst van UNESCO staat. De ervaren schipper zal je met veel plezier informatie geven over de bezienswaardigheden en je aanbevelingen doen als je dat wilt.

Kies je eigen vaarroute binnen Amsterdam

Bij KINboat hebben wij verschillende vaarroutes door Amsterdam. De waterwegen van Amsterdam hebben een enorme aantrekkingskracht op zowel toeristen als lokale inwoners. Tijdens het hele vaarseizoen verkennen allerlei bootjes de Amsterdamse grachten, de Amstel en het IJ. Er valt echter nog veel meer te ontdekken in de omgeving van de stad. Laat je verrassen door de schipper of kies zelf jouw favoriete locaties uit. De schipper verzorgt bovendien leuk en interactief commentaar in het Engels. Mis deze unieke ervaring niet en maak nu je reserveringen voor Cruise Like a Local!

Cruise Like a Local | KINboat

Small Open Boat tour

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om op een smalle open boot rond te varen door de Amsterdamse grachten. Deze boten beschikken allemaal over open daken. Je kunt op deze pagina meer informatie vinden over deze tour.

KINboat sloep reviews TripadvisorReviews KINboat sloep Tripadvisor KINboat wordt erg gewaardeerd onder de klanten. Van meer dan 350 recensies ontvangt KINboat dan ook een beoordeling van gemiddeld een 4,5 van de 5.

Amsterdam Light Festival

Ervaar het Amsterdam Light Festival vanaf de open boot van KINboat tijdens een 75 minuten tour. Je wordt verwelkomd aan boord met een warme drankje! De boten zijn gedeeltelijk overdekt, zodat je de lichte kunstwerken het best kunt ervaren.