Cruise Like a Local

Vaar nu door de historische grachten van Amsterdam als een echte local! Geniet van de prachtige bezienswaardigheden met de spectaculaire Cruise Like A Local tour. Op de boot is een schipper aanwezig die jou de weg wijst. In tegenstelling tot gewone cruises, biedt Cruise Like A Local een exclusieve en persoonlijke regeling waarmee je je favoriete locaties zelf kunt kiezen.Vaar door de smallere grachten van Amsterdam

Het is ook mogelijk om te varen door de kleinste vaarwegen in Amsterdam. Deze vaarwegen zijn normaal gesproken niet toegankelijk voor reguliere rondvaartboten. Dit komt doordat de boten wat kleiner zijn dan onze privé boten (voor 40 personen). Dit goede aanbod bevat ook twee gratis drankjes naar keuze (zowel alcoholische en niet-alcoholische dranken beschikbaar). De schipper zorgt bovendien voor leuk en interactief commentaar in het Engels. Mis deze unieke ervaring niet en maak nu je reserveringen voor Cruise Like A Local!

Jouw persoonlijke rondvaart in Amsterdam

De Cruise Like A Local tour maakt het mogelijk om, genietend van je favoriete drankje, op een luxe boot historische bezienswaardigheden van Amsterdam te aanschouwen! Deze boottocht door Amsterdam laat je je route ontwerpen door de grachtengordel die op de World Heritage Site lijst van UNESCO staat. De ervaren schipper zal je met veel plezier informatie geven over de bezienswaardigheden en je aanbevelingen doen als je dat wilt.

Cruise Like a Local | KINboat

Maak jouw reserveringen en Cruise Like A Local!

Vergeet de wachtrijen en bespaar tijd. Klik hieronder op de “reserveer” knop en koop jouw kaartje(s) online. Een rondvaart door de historische grachtengordel is een must-do tijdens jouw trip door Nederland. Wij bieden je goedkope en exclusieve aanbiedingen voor rondvaarten in Amsterdam. Mis deze fantastische kans niet en boek nu tickets voor een van de cruises!

Small Open Boat tour

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om op een smalle open boot rond te varen door de Amsterdamse grachten. Deze boten beschikken allemaal over "open daken". Je kunt op deze pagina meer informatie vinden over deze tour.

KINboat sloep reviews TripadvisorReviews KINboat sloep Tripadvisor KINboat wordt erg gewaardeerd onder de klanten. Van meer dan 350 recensies ontvangt KINboat dan ook een beoordeling van gemiddeld een 4,5 van de 5.