Tours – Rondvaart door de grachten van Amsterdam

Cruise Like a Local

Cruise Like a Local | KINboat - Rondvaart in AmsterdamVaar nu door de historische grachten als een echte local met een rondvaart in Amsterdam! Geniet van de prachtige bezienswaardigheden met de spectaculaire Cruise Like A Local tour. Op de boot is een schipper aanwezig die jou de weg wijst. In tegenstelling tot gewone cruises, biedt Cruise Like A Local een exclusieve en persoonlijke regeling waarmee je je favoriete locaties zelf kunt kiezen. De rondvaart in Amsterdam zal langs jouw favoriete plekken gaan.

KLIK HIER VOOR EEN CRUISE LIKE A LOCAL

Small Open Boat tour

Small Open Boat tour | KINboat - Rondvaart in AmsterdamDe Small open Boat Tour is een unieke kans om te reizen via kleinere grachten en bezienswaardigheden te ontdekken die normaal gesproken over het hoofd worden gezien. Onze boten zijn volledig stil en milieuvriendelijk. Dit komt doordat de boten aangedreven zijn door zonnepanelen. Boottochten zijn een van de meest populaire attracties van Amsterdam. Ontdek de leukste bezienswaardigheden in Amsterdam. Boek nu je tickets en zie Amsterdam als nooit tevoren!

KLIK HIER VOOR SMALL OPEN BOAT TOURS

Rondvaart in Amsterdam

Vaar door de prachtige grachten van Amsterdam en bekijk de pittoreske bruggen en grachtenpanden. Afhankelijk van jouw tour krijg je een drankje aan boord en kun je genieten van de luxueuze aan boord. De schipper neemt je mee en laat je meer weten over de hipste plekken aan de Amsterdamse grachtengordel.

Je ziet niet alleen de prachtige grachtengordel van heel dichtbij, het blijft de meest unieke manier om drijvend op het water de stad te ontdekken. Het maakt niet uit of je nu op bezoek bent in Amsterdam, of simpelweg in Amsterdam woont. Op een rondvaartboot zie je de stad en haar historische grachten het beste. Het is uiteraard mogelijk om alleen op de rondvaartboot te gaan. Maar je zou ook met vrienden, familie of collega’s de rondvaart in Amsterdam kunnen bekijken.

KINboat sloep reviews TripadvisorReviews KINboat sloep Tripadvisor KINboat wordt erg gewaardeerd onder de klanten. Van meer dan 350 recensies ontvangt KINboat dan ook een beoordeling van gemiddeld een 4,5 van de 5.