Tours – Boottocht in Amsterdam

Bewonder met jouw gezelschap het prachtige historische centrum van Amsterdam en geniet van een sfeervolle boottocht in Amsterdam door de grachten. KINboat biedt 2 verschillende tours en boottochten in Amsterdam aan voor een goedkope prijs. Bovendien biedt KINboat vaak een boottocht in Amsterdam met korting aan. Stel de leukste route samen met de persoonlijke boottocht door Amsterdam aan de hand van een Cruise Like a Local tour. Je ontdekt de grachten als een echte local en komt alle ins en outs te weten. Ook kun je kiezen om via de Small Open Boat tour een boottocht door Amsterdam te beleven. Vanwege de kleinere boot ontdek je de mooiste plekken waar de andere boten niet kunnen komen!

Cruise Like a Local

Cruise Like a Local | KINboat - Rondvaart in Amsterdam

Vaar nu door de historische grachten als een echte local met een boottocht in Amsterdam! Geniet van de prachtige bezienswaardigheden met de spectaculaire Cruise Like A Local tour. Op de boot is een schipper aanwezig die jou de weg wijst. In tegenstelling tot gewone cruises, biedt Cruise Like a Local een exclusieve en persoonlijke boottocht in Amsterdam. Al jouw favoriete plekken worden aangedaan tijden deze boottocht in Amsterdam.

KLIK HIER VOOR EEN CRUISE LIKE A LOCAL

Small Open Boat tour

Small Open Boat tour | KINboat - Rondvaart in Amsterdam

De Small Open Boat tour is een unieke kans om te varen door kleinere grachten. Ontdek via deze boottocht in Amsterdam bezienswaardigheden die normaal gesproken over het hoofd worden gezien. Onze boten zijn volledig stil en milieuvriendelijk. Dit komt doordat de boten aangedreven zijn door zonnepanelen. Boottochten zijn een van de meest populaire attracties van Amsterdam. Ontdek de leukste bezienswaardigheden in Amsterdam. Boek nu je tickets en zie Amsterdam als nooit tevoren!

KLIK HIER VOOR SMALL OPEN BOAT TOUR

BEPERKTE LOOPTIJD – RESERVEER JOUW EARLY BIRD ALF TICKET! €10,- KORTING!

Boottocht in Amsterdam

Vaar door de prachtige grachten van Amsterdam en bekijk de pittoreske bruggen en grachtenpanden. Afhankelijk van jouw boot tour krijg je een drankje aan boord en kun je genieten van de luxe aan boord. De schipper neemt je mee langs de hipste plekken aan de Amsterdamse grachtengordel en informeert je over de bezienswaardigheden.

De uniekste manier om een stad te ontdekken is toch wel drijvend op het water. Op deze manier zie je de wereldberoemde grachtengordel van wel heel dichtbij. Het maakt niet uit of je nu op bezoek bent in Amsterdam, of in Amsterdam woont. Op een rondvaartboot zie je de stad en haar historische grachten het beste. Het is uiteraard mogelijk om alleen de boottocht in Amsterdam te beleven. Maar je zou ook met vrienden, familie of collega’s de boottocht in Amsterdam kunnen bekijken.

KINboat boottocht Amsterdam reviews TripadvisorReviews KINboat sloep Tripadvisor KINboat wordt erg gewaardeerd onder de klanten. Van meer dan 350 recensies ontvangt KINboat dan ook een beoordeling van gemiddeld een 4,5 van de 5.