Tourguide - Schipper M/V

Is mensen vermaken en informeren jouw tweede natuur en kun je veel vertellen over onze Amsterdamse grachten? Dan ben jij de gastheer/gastvrouw schipper die wij zoeken!

Kinboat is een snelgroeiende en ambitieuze startup rederij in Amsterdam die hospitality hoog in het vaandel heeft staan. Op dit moment bestaat onze vloot uit meer dan 20 boten! Wij zijn een no-nonsens bedrijf met een klein, hecht team. Werken bij KINboat is een grote uitdaging: niks is zeker en alles is mogelijk!  Je werkt bij KINboat in een team met zeer toegewijde collega’s die maar één doel hebben; KINboat de mooiste rederij van Amsterdam maken!

Van onze schippers verwachten we dat ze al onze gasten een onvergetelijke boottocht bezorgen. We zijn dan ook niet op zoek naar medewerkers die de boot komen besturen, wij zoeken een rasechte entertainer. Iemand die kan levelen met zijn gasten en groepen van verschillende nationaliteiten te woord kan staan als expert van Amsterdam. Het spreken van de Engelse taal is een must. Mogelijk is jou kennis over Amsterdam beperkt, zolang jij je oprecht interesseert in onze mooie hoofdstad dan zorgen wij dat jij binnen no time een groot deel aan informatie krijg om de mooiste verhalen te vertellen. Uiteraard verwachten we ook dat je zelf initiatief neemt om je kennis over Amsterdam te vergroten.

Wie wij zoeken:

Is dit helemaal jouw ding? Stuur je CV met Motivatie naar info@kinboat.com dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.