Steward of Host bij KINboat!

Altijd al steward(ess) willen worden maar heb je hoogtevrees? Weet jij de ultieme sfeer te creëren en te behouden? Sta jij stevig in je schoenen en hou je van aanpakken? Ben je flexibel beschikbaar en ben je toegankelijk en representatief?

Als het antwoord op deze vragen ‘JA!’ is, biedt KINboat Amsterdam jou de leukste seizoensbaan van het land!

KINboat is een jong en innovatief bedrijf dat rondvaarten verzorgd met luxe open sloepen. Onze kleurrijke vloot bestaat uit 20 boten waarmee we vanaf verschillende locaties in Amsterdam varen. Als steward of host ben je samen met de schipper verantwoordelijk voor de beleving van de gasten aan boord. Jij verwelkomt onze gasten, schenkt ze hun drankjes in of mixt hun cocktail. Samen met de schipper zorgen jullie ervoor dat de boot er altijd tip top uitziet. Daarnaast help je de schipper met aan- en afmeren en volg je zijn instructies met betrekking tot veiligheid op.

Heb je nog geen ervaring? Onze ervaren collega’s leren je graag de kneepjes van het vak zodat ook jij  binnenkort de allermooiste (bij)baan hebt! Bij geschiktheid krijg je van ons tevens een plaats op de KINAcademy (cursus hospitality, sales en veiligheid aan boord).

Wat biedt KINboat?

Wat verwachten wij van jou?