Specials – Evenementen

Ruime keuze aan evenementen

Op zoek naar voordelige bootverhuur in Amsterdam? Dan ben je bij KINboat aan het juiste adres. KINboat heeft een groot aanbod aan luxe, comfortabele en 100% groene boten. Wij bieden meerdere boten aan voor verschillende gelegenheden en groepssamenstellingen. Wij hebben boten voor groepssamenstellingen tussen de 12 en 40 personen. Zo is er voor iedere groep een geschikte boot. Huur een boot voor een eigen evenement of kies uit één van onze specials & evenementen. Er zijn verschillende evenementen waar je aan kan deelnemen. Hieronder zullen we er een aantal toelichten.

Amsterdam Light Festival

Het is verstandig om vooruit te plannen en te reserveren. Bepaalde evenementen trekken namelijk een groot aantal bezoekers aan. De vorige editie van het Amsterdam Light Festival trok maar liefst meer dan 1 miljoen bezoekers aan. Een grote gedeelte van deze bezoekers hebben de wandelroute gelopen. Het overige gedeelte (maar liefst 300.000 bezoekers) heeft het ALF echter bezocht vanaf het water op een boot. Reserveer daarom nu al voor het Amsterdam Light Festival.
RESERVEER JOUW AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL TICKET

Amsterdam Light Festival | KINboat - 2017-2018  ALF - KINboat / 2017-2018

Bachelor party, Verjaardag of Werkuitje

Een bachelor party, bedrijfsuitje, teamuitstapje, verjaardag, personeelsuitje of groepsuitje in Nederland? Op de Amsterdamse grachten kun je op een boot naar keuze, jouw evenement vieren. Wil je voor een vrijgezellenfeest of werkuitje een boot huren voor 12 of 40 personen in Amsterdam? Bij KINboat hebben wij voor iedere groepssamenstelling de geschikte boot of sloep. De boten zijn bovendien voorzien van een schipper. Zo hoef je jou dus geen zorgen te maken dat je de meest fantastische plekken, die Amsterdam te bieden heeft, mist. De schipper neemt je mee en wijst jou en je gezelschap als gids de weg.

Bachelorparty - KINboat | specials Verjaardag - KINboat | specials Werkuitje - KINboat | specials

French Connection

Restaurant The French Connection zet de Franse revolutie voort op de Amsterdamse grachten. In samenwerking met The French Connection kun je genieten van een verfijnd viergangendiner. Een volledig diner en wijnarrangement is inbegrepen. Ook een hostess en schipper zijn aanwezig. Zij garanderen jou een behouden vaart. Meer informatie over dit evenement kan je tot slot vinden op deze pagina.

Speurtocht

Via KINboat is het ook mogelijk om een gezellige speurtocht op een eigen bootje door de Amsterdamse grachten te doen. Een speurtocht aanvragen kan op deze pagina of stuur een e-mail naar info@kinboat.com.

Kerst

Uiteraard is het ook mogelijk om te reserveren voor Kerst. Varen door de grachten van Amsterdam met KINboat zijn tijdens de kerstdagen erg populair. Daarom raden wij jou aan om zo snel mogelijk een ticket te reserveren. Vraag een ticket aan door ons een email te sturen naar info@kinboat.com.

Kerst | KINboat - Evenementen

 

 

 

 

 

Huur een privé boot

Tot slot is het uiteraard ook mogelijk om een privé boot te huren voor normale omstandigheden. Klik hieronder op de gewenste boot voor meer informatie. [Foto’s van de verschillende boten].

KIN40 Sloep - KINboat - Priveboten       KIN12 Deluxe - KINboat - PrivebotenG-star sloep - KINboat - Priveboten       Rose salonboot - KINboat - Priveboten