Specials – Evenementen

Keuze uit veel verschillende evenementen

Op zoek naar voordelige bootverhuur in Amsterdam? Dan ben je bij KINboat op het juiste adres. KINboat heeft namelijk een groot aanbod aan luxe, comfortabele en 100% groene boten. Wij bieden op dit moment meerdere boten aan voor verschillende gelegenheden en groepssamenstellingen. Wij hebben boten voor groepssamenstellingen tussen de 12 en 40 personen. Zo is er voor iedere groep een geschikte boot. Hieronder een aantal opties voor evenementen waar jij individueel of met een groep aan kunt deelnemen.

Bachelorparty - KINboat | specials Verjaardag - KINboat | specials Werkuitje - KINboat | specials

French Connection

Deze zomer zet restaurant The French Connection de Franse revolutie voort op de Amsterdamse grachten. In samenwerking met The French Connection kun je, dobberend op het water, een verfijnd viergangendiner proeven. Een volledig diner en wijnarrangement is inbegrepen. Ook een hostess en schipper zullen aanwezig zijn. Zij garanderen jou een behouden vaart. Tot slot vind je meer over dit evenement op deze pagina.

Speurtocht

Via KINboat is het ook mogelijk om een gezellige speurtocht op een eigen bootje door de Amterdamse grachten te doen. Een speurtocht aanvragen kan op deze pagina.

Reserveer vooruit!

Aangezien bepaalde evenementen ontzettend veel bezoekers aantrekt, is het verstandig om vooruit te plannen/reserveren. De vorige editie van het Amsterdam Light Festival trok maar liefst meer dan 1 miljoen bezoekers. Hiervan waren er bovendien meer dan 300.000 tickets verkocht. Reserveer daarom nu al voor het Amsterdam Light Festival. Uiteraard is het ook mogelijk om vooruit te reserveren voor Kerst. Stuur een e-mail naar info@kinboat.com of bel naar 020 – 261 34 66 voor het reserveren van een ticket of als u nog meer informatie nodig heeft.

ALF Amsterdam Light Festival | KINboat - Evenementen

Kerst | KINboat - Evenementen

 

Huur een privé boot

Tot slot is het uiteraard ook mogelijk om een privé boot te huren voor normale omstandigheden. Klik hieronder op de gewenste boot om doorverwezen te worden naar de desbetreffende boot.

KIN40 sloep | KINboat - Privé boten     KIN12 Deluxe | KINboat - Privé botenG-star sloep | KINboat - Privé boten     Rose Salonboot | KINboat - Privé boten