Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
  • MEEST POPULAIR!

Amsterdam Canal Cruise with Guide – Location Anne Frank

Snelle details

Volwassene Vanaf 13 jaar
15
Kind Vanaf 3 tot en met 12 jaar
7.5

Amsterdamse Grachtenrondvaart met Gids

Ga op reis door de iconische grachten van Amsterdam met KINboat. Onze gezellige, overdekte boten, uitgerust met een verwarmingssysteem aan boord, zorgen voor een comfortabele en warme ervaring terwijl je door de betoverende stad vaart, zelfs in de koude winters.

🕒 Eén Magisch Uur, Een Leven Vol Herinneringen!

In slechts 60 minuten zie je de betoverende mix van klassieke en hedendaagse architectuur, boeiende kunsttaferelen en de levendigheid van het leven langs de wereldberoemde grachten van Amsterdam. Je live Engels-sprekende kapitein, een expert in de rijke geschiedenis en cultuur van Amsterdam, zal je gids zijn op deze intieme reis.

🌐Een Meertalige Ervaring!

Terwijl de kapitein je betovert met verhalen en geheimen van de stad in het Engels, heb je de optie om jezelf onder te dompelen in het verhaal in 19 andere talen, dankzij ons audiosysteem aan boord.

Bezienswaardigheden om naar uit te kijken:

  • 🏰 Anne Frank Huis: Een baken van geschiedenis, hoop en veerkracht.
  • ⛪ Westerkerk: Bewonder deze iconische renaissance-architectuur.
  • 🌉 Magere Brug: Een schilderachtige en historische ophaalbrug.
  • 🏠 Grachtengordel: Een UNESCO Werelderfgoed dat de architectonische schoonheid van de stad belichaamt.

Verfrissing aan Boord!

Geniet van een selectie drankjes aan boord, inclusief zowel alcoholische als niet-alcoholische opties, zodat je reis net zo verfrissend als verhelderend is.

Boek Vandaag Nog Je KINboat Grachtenrondvaart!

Mis deze ongelooflijke ervaring niet. Ervaar Amsterdam vanaf zijn beroemde grachten, gehuld in de warmte en het comfort van KINboat’s overdekte en verwarmde schepen. Reserveer je stoel, breng je nieuwsgierigheid mee en laten we varen door de mystieke waterwegen van Amsterdam, herinneringen makend die een leven lang meegaan!