Reserveringsmedewerker

Kinboat Amsterdam is een dynamische, informele en gezellige rederij die sinds 2015 operationeel is op de grachten van Amsterdam. Vanuit ons sfeervolle kantoor op de Vijzelgracht organiseren we alles voor onze vloot van ongeveer 25 boten. Wij zijn gestart als open boten rondvaart en uitgegroeid tot een rederij met diversiteit aan boten. Zodoende varen we het hele jaar, met de piekperiode in de lente- en zomermaanden en tijdens de Kerstvakantie. Het hele jaar door zijn we druk om zoveel mogelijk te varen en om onze gasten dé vijf sterren beleving op het water te bezorgen. Dit zijn zowel privé-reserveringen voor groepen, als lijndiensten waarbij we losse kaartjes verkopen voor een rondvaart. Met het voorjaar op komst krijgen we het vanaf april weer extra druk, waardoor we ons vaste team gaan uitbreiden en jou nu al nodig hebben op kantoor!

Medewerker Reserveringen

In deze hele veelzijdige functie houd jij je voornamelijk bezig met zowel de individuele (groeps) reserveringen (op maat) als de reserveringen voor de lijndiensten van onze boten.

Deze reserveringen komen zowel per mail, via de website en telefonisch binnen. Binnen een hectische omgeving weet jij vele taken snel en nauwkeurig uit te voeren waarbij de meest voorkomende werkzaamheden zijn:

Wat vragen wij:

Een energieke en enthousiaste duizendpoot die van aanpakken houdt en snel kan schakelen binnen een dynamische omgeving! Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:

Wat bieden wij:

Interesse? Stuur dan snel je CV  met korte motivatie naar info@kinboat.com. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kun je ook bellen naar 020 – 2613466.