Salonboot Rose

Huur jouw privé boot in Amsterdam!

Vaar in stijl in deze prachtige, authentieke notarisboot. Deze, gerestaureerde en in originele staat verkerende, notarisboot van bijna 100 jaar oud heeft plek voor maximaal 12 personen. Wij raden aan om met maximaal 10 passagiers te varen voor het ultieme comfort. De boot is voorzien van een toilet en het achterdek kan open om tijdens mooie dagen van het lekkere weer te genieten. Ook beschikt de boot over een koelkast. Koude drankjes gegarandeerd! Deze boot huur je al voor minimaal 1,5 uur.

Huur deze gerestaureerde salonboot voor maximaal 12 personen vanaf € 160 per uur.Salonboot Rose

Vaar in stijl in deze prachtige, authentieke salonboot. Deze, gerestaureerde en in originele staat verkerende, boot van bijna 100 jaar oud heeft plek voor maximaal 12 personen. Wij raden aan om met maximaal 10 passagiers te varen voor het ultieme comfort. Huur de gerestaureerde, authentieke, bijna 100 jaar oude salonboot. De boot is voorzien van een toilet en het achterdek kan open om tijdens mooie dagen van het lekkere weer te genieten. Ook beschikt de boot over een koelkast. Koude drankjes gegarandeerd! Vaar in stijl met 10 vrienden, familieleden of collega’s door de mooiste grachten van Nederland. Ontspan op het water van Amsterdam. Huur deze prachtige boot met een schipper die je zal begeleiden.

 

KINgsday Special - Koningsdag - 90 minuten rondvaart

Geniet van Koningsdag op de grachten, zoals een een echte local! Een 90 minuten durende cruise, inclusief een schipper, drank en muziek! Koop jouw tickets nu online.

  • € 49,50