KIN40 Sloep

Huur jouw privé boot in Amsterdam!

De KIN40 Sloep is een boot waarop je gezien wilt worden. De stijlvolle, zwarte, elektrische sloepen zijn uitgerust met kussens, dekens, toilet en een vriendelijke schipper. De vaartocht is daarom relax en aangenaam. Jij en je 30 tot 40 vrienden of collega’s kunnen elkaar goed verstaan, omdat wij fluisterstille elektrische boten hebben. Geniet dus optimaal van de Amsterdamse grachten.

Huur nu een sloep in Amsterdam voor maximaal 40 personen voor € 190,- per uur.KIN40 Sloep

De KIN40 Sloep is een grote en comfortabele sloep die deels overdekt is én voorzien is van een klein toilet aan boord. De robuuste en stabiele eigenschappen maken dit type boot zeer geschikt voor een scala aan mogelijkheden tijdens jouw vaart in Amsterdam. Voor het huren van een boot in Amsterdam voor 30 tot 40 personen, is de KIN40 dé oplossing. Geniet samen met je vrienden, familie of collega’s van de Amsterdamse grachten. Deze comfortabele, luxe boot biedt ruimte voor 30 tot 40 personen. Geniet samen met je vrienden, familie of collega’s van een vaartocht in Amsterdam onder leiding van onze schipper. Wij bieden verschillende catering opties aan op privé boten. Zo serveren wij naast verschillende drankjes ook verschillende snacks, lunches en diners aan. Wij leveren standaard catering maar kunnen uiteraard ook maatwerk leveren waarbij jouw wensen en service centraal staan. Bezoek onze catering pagina voor meer informatie over onze catering.

 

Highlight Tour - 45 min.

De Highlight Tour is een verkorte boottocht langs de highlights van het Amsterdam Light Festival. In 45 minuten brengt de gids jou langs alle lichtkunstwerken op en aan de grachten. Ervaar de hoogtepunten van het festival en stap aan boord! (Opstaplocatie City Hall)

  • € 13,50 inclusief glühwein