G-Star RAW boot

Huur jouw privé boot in Amsterdam!

De G-star boot was een oude legerboot die omgebouwd is naar een luxe overdekte boot waarmee je de grachten van Amsterdam op een fantastische manier beleefd. Door de gezellige zitplekken binnen en het open gedeelte op het achterdek, is deze boot voor elk weertype geschikt. Wanneer u er een feestje van wilt maken, beschikt deze boot ook over een geluidssysteem waar elke telefoon op aangesloten kan worden.

Huur deze oude legerboot in Amsterdam voor maximaal 25 personen voor € 220 per uur.G-Star RAW boot

Met een gerenoveerde oude legerboot door de historische grachten van Amsterdam varen? Bij KINboat huur je de G-Star boot! Geniet samen met jouw gezelschap (max 25 personen) van een privé tocht om nog jaren over na te praten. Wij bieden verschillende catering opties aan op privé boten. Zo serveren wij naast verschillende drankjes ook verschillende snacks, lunches en diners aan. Wij leveren standaard catering maar kunnen uiteraard ook maatwerk leveren waarbij jouw wensen en service centraal staan. Bezoek onze catering pagina voor meer informatie over onze catering. Huur de boot nu, inclusief schipper en gids!


 

KINgsday Special - Koningsdag - 90 minuten rondvaart

Geniet van Koningsdag op de grachten, zoals een een echte local! Een 90 minuten durende cruise, inclusief een schipper, drank en muziek! Koop jouw tickets nu online. Lees meer

  • Vanaf  € 49,50 p.p.