Personeels planner - Fulltime met weekend dag

Heb jij +/-2 jaar ervaring met personeelsplanning en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? KINboat is een jonge rederij die afgelopen jaar verdubbeld is in het aantal medewerkers en we blijven groeien. Bij ons betekent groei méér varen waardoor de pool van schippers ook groter wordt. Wij zoeken versterking om de beschikbaarheid van onze schippers te matchen met onze vaardiensten. Je komt te werken in een klein team met super leuke collega’s, waarbij je zelfstandig aan het werk gaat.

Behalve groei op het water, groeien we ook op de kade en in kantoor. Jij komt gezellig bij ons op kantoor werken, vanwaar je de planning voor alle locaties regelt. Zo hebben we sinds kort ook ons eigen team van kade stewards, die in de zomer groter gaat worden waarvoor jij de planning gaat regelen. Verder ben je verantwoordelijk voor de planning van onze medewerkers op de haven én het kantoor. Als planner ben je een onmisbare schakel in ons bedrijf en wordt je uitgedaagd met uitgebreide puzzels die opgelost moeten worden door jou.

Jouw werkzaamheden bestaan uit;

De zwaarte van deze functie ligt voornamelijk bij de schippersplanning en de planning van de kadestewards. Je werkt een aantal dagen bij ons op kantoor en een aantal dagen op de haven. Op de haven kun je goed contact leggen met de schippers. We willen graag dat je iedereen goed leert kennen en in je planning ook rekening houdt met de wensen van de schippers. Op kantoor ben je de laatste check tussen de commerciële en logistieke afdeling. Zelf hoef je geen telefoon aan te nemen, jouw focus ligt op de planning. Je werkt samen met je collega’s die over de aanname van nieuwe reserveringen gaan, want bij het aannemen van een nieuwe tocht komt er natuurlijk weer een dienst bij voor een schipper.

Wat bieden we jou?

Je komt te werken bij het leukste bedrijf van Amsterdam! Je gaat sowieso heel veel bij ons leren, we zijn een groeiend en dynamisch bedrijf waardoor geen dag hetzelfde is. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden in je werkzaamheden. De juiste kandidaat krijgt een contract met ingang van 1 april, met de duur van 7 maanden (met 1 maand proeftijd), voor 40 uur per week. Je werkt direct samen met drie gepassioneerde collega’s die zich volledig inzetten voor het bedrijf, maar op vrijdagmiddag is het tijd voor ontspanning en luiden we gezamenlijk het weekend in bij een plaatselijk café. Het salaris is marktconform.

Lees jij deze vacature en denk je, dit ben ik?! Aarzel niet langer en stuur meteen je CV naar rinka@kinboat.com. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kun je ook bellen naar 020 - 2613466 en vragen naar Rinka Knoop.