Personeels planner logistiek - Fulltime met weekend dag

Heb jij +/-2 jaar ervaring met logistieke personeelsplanning en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? KINboat is een jonge rederij die afgelopen jaar verdubbeld is in het aantal medewerkers en we blijven groeien. Bij ons betekent groei méér varen waardoor de pool van schippers ook groter wordt. Wij zoeken versterking om de beschikbaarheid van onze schippers te matchen met onze vaardiensten. Je komt te werken in een klein team met super leuke collega’s, waarbij je zelfstandig aan het werk gaat. We verwachten een hoge mate van flexibiliteit waardoor het belangrijk is dat je stressbestendig bent. Soms heb je net de planning af en dan verandert er zoveel last minute waardoor er nog niks af is. Zie jij dit als een uitdaging? Lees dan verder!

Behalve groei op het water, groeien we ook op de kade en in kantoor. Jij komt gezellig bij ons op kantoor werken, vanwaar je de planning voor alle boten regelt. Als planner ben je een onmisbare schakel in ons bedrijf en wordt je uitgedaagd met uitgebreide puzzels die opgelost moeten worden door jou.

Jouw werkzaamheden bestaan uit;

De zwaarte van deze functie ligt voornamelijk bij de schippers planning. Omdat diensten op een boot worden uitgevoerd is logistieke ervaring noodzakelijk. Soms worden er namelijk combinaties en wisseldiensten gemaakt waarbij schippers een boot van elkaar overnemen. Je werkt vooral bij ons op kantoor maar naar eigen inzicht mag je ook op de haven werken. Daar kun je goed contact leggen met de schippers. We willen graag dat je iedereen goed leert kennen en in je planning ook rekening houdt met de wensen van de schippers. Op kantoor ben je de laatste check tussen de commerciële en logistieke afdeling. Zelf hoef je geen telefoon aan te nemen, jouw focus ligt op de planning. Je werkt samen met je collega’s die over de aanname van nieuwe reserveringen gaan, want bij het aannemen van een nieuwe tocht komt er natuurlijk weer een dienst bij voor een schipper.

Wat bieden we jou?

Je komt te werken bij het leukste bedrijf van Amsterdam! Je gaat sowieso heel veel bij ons leren, we zijn een groeiend en dynamisch bedrijf waardoor geen dag hetzelfde is. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden in je werkzaamheden. De juiste kandidaat krijgt een contract met ingang van 1 oktober met de duur van 12 maanden (met 1 maand proeftijd), voor 40 uur per week. Je werkt direct samen met vijf gepassioneerde collega’s die zich volledig inzetten voor het bedrijf, maar op vrijdagmiddag is het tijd voor ontspanning en luiden we gezamenlijk het weekend in bij een plaatselijk café. Het salaris is marktconform.

Lees jij deze vacature en denk je, dit ben ik?! Aarzel niet langer en stuur meteen je CV naar rinka@kinboat.com. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kun je ook bellen naar 020 - 2613466 en vragen naar Rinka Knoop.