Over ons

Over KINboat: Amsterdam is één van de meest bevaren steden ter wereld, dankzij de grachten van Amsterdam. Deze drukte op het water komt het milieu niet altijd ten goede. Maar de nieuwe rederij KINboat biedt een duurzaam én stil alternatief, zodat je milieubewust kunt varen in de grachten van Amsterdam. KINboat biedt diverse (huur)boten die 100% elektrisch varen op groene energie.

Over KINboat

Al eeuwenlang zijn de Amsterdamse grachten de levenslijn van de stad. Sinds de aanleg van de grachtengordel in de Gouden Eeuw, dankt Amsterdam haar welvaart en bloei aan de bedrijvigheid die via het ingenieuze stelsel van waterwegen de stad binnenkwam. Van over de hele wereld vonden exotische goederen, nieuwe technologieën en innovatieve ideeën hun weg naar de stad.

De grachten zijn een uniek deel in Amsterdam

Nog altijd vormen de grachten een onmisbaar en uniek deel van de stad waar de bewoners terecht trots op zijn. Met meer dan honderd kilometer aan grachten – een kwart van de stad oppervlakte – is Amsterdam één van de meest bevaren steden ter wereld. Een ontspannen boottocht door de stad is voor iedere bewoner de ultieme manier om op een zomerse namiddag van de omgeving te genieten. Een groot goed dat niet zomaar voor lief genomen mag worden! Niet voor niets is de grachtengordel in 2010 op de UNESCO Werelderfgoedlijst geplaatst.

Over KINboat

Ook de grachten van Amsterdam ontdekken? Wij bieden diverse tours aan met onze boten, maar je kunt ook een eigen boot huren. Wij laten je graag het mooie Amsterdam vanaf het water zien.

Mocht je toch nog wat vragen hebben die je niet hebt kunnen vinden op deze pagina, dan zou je ook nog even onze “veelgestelde vragen” kunnen bezoeken. Uiteraard kun je ook meer over KINboat te weten komen door onze Social Media te volgen. Voor al het laatste nieuws omtrent leuke acties en nieuwtjes kun je ons vinden op Facebook en Instagram.