Vacature kade steward Amsterdam Light Festival

Kinboat is een jonge, gezellige en snelgroeiende rederij. Wij bestaan 4 jaar en werken voor het 4e jaar succesvol samen met het Amsterdam Light Festival.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gastvrije kade stewards die structuur leveren op de kades, zorgen voor de gasten, garanderen dat iedereen zijn boot op tijd haalt en dat de gasten een vaart beleven die zij nooit meer vergeten. Onze stewards zijn dan ook een belangrijk onderdeel van het (licht)spektakel. Jij bent namelijk hét aanspreekpunt voor alle gasten.

De kade stewards die wij zoeken houden van aanpakken, zijn stressbestendig en beheersen goed de Nederlandse en Engelse taal.

Deze leuke (bij)baan is goed te combineren een andere baan of met je school en/of studie.

Een overzicht van de werkzaamheden

Wat vragen wij? Als ideale kandidaat heb je het volgende te bieden

Wat bieden wij?

Het Amsterdam Light Festival vindt dagelijks plaats van 29 november 2018 tot en met 20 januari 2019. De werktijden liggen tussen 17.00 en 23.00 uur. Bij een wederzijds succesvolle samenwerking gaan we daarna graag met je door in het nieuwe seizoen.

Heb jij interesse?

Lijkt het je leuk om tijdens het Amsterdam Light Festival te werken bij de gezelligste rederij van Amsterdam? Stuur dan een e-mail met je cv en korte motivatiebrief naar info@kinboat.com en zorg ervoor dat je niet buiten de boot valt!