Cruise Like a Local

Discount
Cruise Like a Local - Amsterdam - Magere brug

Amsterdam Boat Trip

De Cruise Like a Local is een unieke boottocht waar je als een echte local de bezienswaardigheden van Amsterdam ervaart per boot. Varen door de kleinere grachten is mogelijk door onze kleine, maar luxe sloepen waardoor je op plekken komt die je anders niet ziet.

Rondvaart door historisch Amsterdam in een rondvaartboot!

De Cruise Like a Local tour biedt ruimte voor maximaal 25 personen. Dit maakt de tour extra uniek. De Cruise Like a Local in Amsterdam neemt je mee op een leuke rondvaart door het historische centrum van de stad. Zie de prachtige 17e-eeuwse koopmanshuizen, oude bruggen, kerken en woonboten, die de stad zijn unieke karakter geven. Tijdens deze boottocht wordt je meegenomen via de traditionele route over de Amstel rivier en de grotere vaarwegen op de historische grachtengordel. De Cruise Like a Local in Amsterdam neemt je ook mee op een exclusieve rondvaart door de smalste en minder bereikbare waterwegen van de stad. Deze grachten zijn normaal gesproken niet toegankelijk met de reguliere boten. De Cruise Like a Local maakt gebruik van volledig stille, milieuvriendelijke boten, waardoor je kunt genieten van het prachtige landschap, zonder enige geluidsoverlast. De boten beschikken ook over uitschuifbare daken wat een ongeëvenaard uitzicht op de omgeving biedt.

Boek nu online voor de Cruise Like a Local en beleef de boottocht via verschillende vaarroutes!

Reserveer je ticket voor deze rondvaart in Amsterdam op onze website en bespaar tijd! De beste manier om beschikbaarheid te garanderen is door online te reserveren. Kies daarom voor de datum die het meest geschikt is voor je, reserveer jouw plaats en maak je klaar voor de fantastische Cruise Like a Local in Amsterdam! Wij bieden goedkope rondvaarten en boottochten aan. Daarnaast bieden wij ook rondvaarten met korting aan. Hou daarom goed de Facebook pagina in de gaten voor al het laatste nieuws en acties.

Wij worden erg gewaardeerd onder onze klanten. Van meer dan 500 recensies op Tripadvisor ontvangt KINboat dan ook een beoordeling van een 5 van de 5.

Kind
4-12 Jaar
€7,50
Volwassenen
13+ jaar
€15,-

Neem contact op met kantoor om te kijken of je op een volgende tocht mee kan. Indien dit niet mogelijk is worden er geen refunds gedaan. Stuur een e-mail naar info@kinboat.com of bel naar 020 – 261 34 66

Wij kunnen dit niet garanderen maar wij zullen ons best hiervoor doen. Neem hiervoor contact op met 020 – 2613466.

Dit betekent dat de desbetreffende boot op dat moment niet vaart.

Al onze boten varen op zonne-energie. Ze zijn allemaal elektrisch aangedreven en worden middels zonnepanelen opgeladen!

Al onze schippers zijn ook gidsen, tijdens de tour zullen ze je bezienswaardigheden laten zien en de verhalen erachter vertellen. Ze vertellen het allemaal in het Engels!

Photos
Cruise Like a Local Amsterdam ADAM
Cruise Like a Local Amsterdam
Cruise Like a Local ADAM
Cruise Like a Local CS
Cruise Like a Local CS Amsterdam
Event Details
 • Start Date
  1 April 2022 14:00
 • End Date
  31 October 2022 18:00
 • Status
  Showing
 • Address
  Anne Frank Huis - Adres: Prinsengracht 263-267 | 1016 DW Amsterdam - Nederland
BOEK NU