Snacks

Geniet van onze heerlijke snacks aan boord van een van onze boten. In het reserveringsscherm kunt u de keuze maken uit de volgende snacks:

Amsterdams plateau

Een combinatie van 2 verschillende kazen en 2 verschillende soorten vlees. Geserveerd met amsterdams zuur en enkele olijven. Minimale afname 5 personen.

€ 10,- per persoon

Charcuterie plateau

Een plateau met diverse soorten gedroogde worsten en een bakje met olijven en Zaanse mosterd Minimale afname 5 personen.

€ 10,- per persoon

Tapas plateau

Gemarineerde olijven, Gamba`s gemarineerd in de knoflook, Stukjes Spaanse worst, Gevulde paprika met geitenkaas, Stukjes Manchego kaas. Minimale afname 5 personen.

€ 10,- per persoon

Bitterganituur

Een combinatie van onder andere bitterballen, kaasstengels, chicken nuggets en loempia’s. Vijf stuks per persoon. Minimale afname 5 personen.

€ 9,50 per persoon

Amuse schaal

Rundertartaar met kwarteleitje en truffelmayonaise Huisgerookte zalm met komkommer chutney Gamba`s op Oosterse wijze Parma ham met stukjes gebakken polenta en tomatensalsa Rundercarpaccio met filet american en parmezaanse kaas Buffel mozzarella met zongedroogde tomaat Salade van appeltjes met makreelmousse Couscous salade met geitenkaas en vijgencompote.

€ 90,- voor 50 stuks