Barbecue

Kom aan boord van onze G-star of een van onze KIN12 boten en geniet van een heerlijke barbecue. Je kunt kiezen uit de volgende menu’s:

Barbecue Basic

Voor op de barbecue: een biefstukje, een hamburger, een kip saté en een braadworstje. Daarnaast een salade buffet met komkommersalade, witte koolsalade en tomatensalade. Heerlijk stokbrood met kruidenboter en hamburgersaus, cocktailsaus en knoflooksaus.

€70,- voor bovenstaand menu inclusief 2 uur varen en drank. Informeer naar de mogelijkheden. Exclusief €25,- per uur voor de chefkok.

Barbecue De Luxe

Voor op de barbecue: een biefstukje, een lamskoteletje, een hamburger, een kip saté en een Gamba spies. Daarnaast een salade buffet met komkommersalade, witte koolsalade, tomatensalade en vleessalade. Heerlijk stokbrood met kruidenboter en hamburgersaus, cocktailsaus en knoflooksaus.

€75,- voor bovenstaand menu inc 2 uur varen en drank. Informeer naar de mogelijkheden. Excusief €25,- per uur voor de chefkok.

Barbecue Superior

Voor op de barbecue: een biefstukje, een lamskoteletje, een hamburger, een kip saté en een Gamba spies. Daarnaast een salade buffet met komkommersalade, witte koolsalade, tomatensalade. vleessalade, griekse salade en een pasta salade. Heerlijk stokbrood met kruidenboter en hamburgersaus, cocktailsaus en knoflooksaus. Daarnaast een lekker dessert bestaand uit aardbeien tiramisu met verse aardbeien en meringue schuim.

€80,- voor bovenstaand menu inc 2 uur varen en drank. Informeer naar de mogelijkheden. Excusief €25,- per uur voor de chefkok.

Voor bovenstaande menu’s geldt er een minimaal bestelaantal van 8 personen en maximaal 11 personen voor de KIN12. Voor de G-STAR geldt een minimaal bestelaantal van 10 personen en maximaal 20 personen.