Catering

Diner tijdens rondvaart door Amsterdam

KINboat biedt diverse aanvullende services aan. Zo serveren wij naast verschillende drankjes ook verschillende snacks, lunches en diners aan. Wij leveren standaard catering maar kunnen uiteraard ook maatwerk leveren waarbij jouw wensen centraal staan. Hieronder een overzicht van wat wij aanbieden. Benieuwd naar een rondvaart met eten? Wil je andere gerechten, hapjes of drankjes op onze boten hebben? Of heb je bijvoorbeeld allergieën of volg je een dieet? Mail dan naar info@kinboat.com of bel naar 020 – 261 34 66.

Drankjes bieden we alleen aan in de vorm van een open bar voor € 9,- per persoon.

Snacks

Geniet van onze heerlijke snacks aan boord van een van onze boten. Kies uit de verschillende snack opties.

 
Amsterdams plateau

€ 10,- per persoon (Minimale order: 5 personen)

Een combinatie van 2 verschillende kazen en 2 verschillende soorten vlees. Geserveerd met amsterdams zuur en enkele olijven. Minimale afname 5 personen.​

 

 
Tapas plateau

€ 10,- per persoon (Minimale order: 5 personen)

Gemarineerde olijven, Gamba`s gemarineerd in de knoflook, Stukjes Spaanse worst, Gevulde paprika met geitenkaas, Stukjes Manchego kaas.

 
Charcuterie plateau

€ 10,- per persoon (Minimale order: 5 personen)

Een plateau met diverse soorten gedroogde worsten en een bakje met olijven en Zaanse mosterd.

 
Bitterganituur

€ 9,50 per person (Minimal order: 5 people)

Een combinatie van onder andere bitterballen, kaasstengels, chicken nuggets en loempia’s. Vijf stuks per persoon.

 
Amuse schaal

€ 90,- in totaal voor 50 stuks

Rundertartaar met kwarteleitje en truffelmayonaise Huisgerookte zalm met komkommer chutney Gamba`s op Oosterse wijze Parma ham met stukjes gebakken polenta en tomatensalsa Rundercarpaccio met filet american en parmezaanse kaas Buffel mozzarella met zongedroogde tomaat Salade van appeltjes met makreelmousse Couscous salade met geitenkaas en vijgencompote.

Lunch

Geniet van onze heerlijke lunch aan boord van een van onze boten. Kies uit de volgende lunch opties.

 
Luxe lunch broodjes

€ 4,50 per stuk. Minimale order van 10 stuks.

Keuze uit zachte bolletjes of pistolet wit of bruin: kaas jong / oud broodje ham broodje grillworst broodje filet american broodje rosbief broodje gebraden gehakt broodje eisalade broodje v/d week wekelijks wisselend. 

 
Wrap lunch

€ 20,- per persoon

Wraps: Wrap gevuld met pesto avocado en gerookte kipfilet,Wrap gevuld met crème fraîche en gerookte zalm Boeren brood met : Boerenkaas met een mosterd crème en zongedroogde tomaten Rundercarpaccio en Parmezaanse kaas Huisgemaakte pastrami met een tomaten salsa Salade van Hollandse garnaaltjes met een cocktailsaus Dessert: Glaasje champagnemousse met Hollandse aardbeien.

Dinner

Geniet van onze heerlijke diner aan boord van een van onze boten. Kies uit verschillende dinner opties.

 
Pizza vegetarisch

€ 13,- per pizza

Een lekkere italiaanse pizza die gesneden wordt bezorgd. Geniet alleen of samen van deze italiaanse pizza’s.

 
Pizza vlees of vis

€ 14,50 per pizza

Een lekkere italiaanse pizza die gesneden wordt bezorgd. Geniet alleen of samen van deze italiaanse pizza’s.

 
Black Angus Hamburger met frites en mayonaise

€ 16, – per persoon

De hamburger van Black Angus wordt op houtskool gegrild op de Green Egg; Incl. frites en een huisgemaakte brownie.

 
Walking dinner

€35,- per persoon

Rundercarpaccio met een salade van rucola en een koekje van Parmezaanse kaas Hollandse Garnalen salade op moderne wijze. Pomedori soep met gamba`s en dungesneden lente ui, dun gesneden Kalfsmuis met stukje gegrilde tonijn en dunne pasta met een truffeldressing en een glaasje champagne mousse met Hollandse aardbeien.

Barbecue

Kom aan boord van onze G-star of een van onze KIN12 boten en geniet van een heerlijke barbecue. Wij bieden verschillende menu's aan.

 
Barbecue Basic

€70,-

Voor op de barbecue: een biefstukje, een hamburger, een kip saté en een braadworstje. Daarnaast een salade buffet met komkommersalade, witte koolsalade en tomatensalade. Heerlijk stokbrood met kruidenboter en hamburgersaus, cocktailsaus en knoflooksaus.

Informeer naar de mogelijkheden.
Exclusief €25,- per uur voor de chefkok.

 
Barbecue De Luxe

€ 75,-

Voor op de barbecue: een biefstukje, een lamskoteletje, een hamburger, een kip saté en een Gamba spies. Daarnaast een salade buffet met komkommersalade, witte koolsalade, tomatensalade en vleessalade. Heerlijk stokbrood met kruidenboter en hamburgersaus, cocktailsaus en knoflooksaus.

Informeer naar de mogelijkheden.
Exclusief €25,- per uur voor de chefkok.

 
Barbecue Superior

€ 80,-

Voor op de barbecue: een biefstukje, een lamskoteletje, een hamburger, een kip saté en een Gamba spies. Daarnaast een salade buffet met komkommersalade, witte koolsalade, tomatensalade. vleessalade, griekse salade en een pasta salade. Heerlijk stokbrood met kruidenboter en hamburgersaus, cocktailsaus en knoflooksaus. Daarnaast een lekker dessert bestaand uit aardbeien tiramisu met verse aardbeien en meringue schuim. 

Informeer naar de mogelijkheden.
Exclusief €25,- per uur voor de chefkok.

Specials

Heeft u een goed idee voor de catering en zit het niet tussen onze cateringopties? Voor ons is geen enkel idee gek genoeg. Mail uw wensen en ideeën en wellicht kunnen wij hiervoor zorgen. Mail uw wensen naar info@kinboat.com of bel 020 - 261 34 66.

 

 

KINgsday Special - Koningsdag - 90 minuten rondvaart

Geniet van Koningsdag op de grachten, zoals een een echte local! Een 90 minuten durende cruise, inclusief een schipper, drank en muziek! Koop jouw tickets nu online. Lees meer

  • Vanaf  € 49,50 p.p.