Sloep huren in Amsterdam voor maximaal 40 personen

40 persoons boot vanaf

€ 190 / uur

De KIN40 Sloep is een grote en comfortabele sloep die deels overdekt is én voorzien is van een klein toilet aan boord. De robuuste en stabiele eigenschappen maken dit type boot zeer geschikt voor een scala aan mogelijkheden tijdens jouw vaart in Amsterdam. Denk daarbij aan een eenvoudige borrel tot volledige catering. Je kunt deze boot huren vanaf € 190,- per uur (inclusief schipper) en minimaal 1,5 uur.

Privé boot reserveren & beschikbaarheid

Voor het huren van een boot in Amsterdam voor 30 tot 40 personen, is de KIN40 van KINboat dé oplossing. Geniet samen met je vrienden, familie of collega’s van de Amsterdamse grachten. Deze comfortabele, luxe boot biedt ruimte voor 30 tot 40 personen. Geniet samen met je vrienden, familie of collega’s van een vaartocht in Amsterdam onder leiding van onze schipper.

KIN40 Sloep

De KIN40 Sloep is een boot waarop je gezien wilt worden. Tot slot zijn de stijlvolle, zwarte, elektrische sloepen uitgerust met kussen, dekens, verwarming, toilet en een vriendelijke schipper. Jullie vaartocht is daarom relax en aangenaam. Jij en je 30 tot 40 vrienden of collega’s kunnen elkaar goed verstaan, omdat KINboat fluisterstille elektrische boten heeft. Geniet dus optimaal van de Amsterdamse grachten. Bekijk de beschikbaarheid van deze prachtige boot.

KINboat is milieubewust

KINboat biedt een duurzaam én stille oplossing voor de drukke grachten van Amsterdam. Aangezien KINboat milieubewust is, vaar je nu door de grachten van Amsterdam met elektrisch gedreven boten. KINboat biedt dan ook diverse boten aan die 100% elektrisch varen op groene energie.

KINboat sloep reviews TripadvisorReviews KINboat sloep Tripadvisor