Sloep huren in Amsterdam voor 30 tot 40 personen

40 persoons boot vanaf

€ 190 / uur

De KIN40 Sloep is een grote, comfortabele sloep die deels overdekt is én voorzien is van een klein toilet aan boord. De robuuste en stabiele eigenschappen maken dit type boot zeer geschikt voor een scala aan mogelijkheden tijdens jouw vaart in Amsterdam: van een eenvoudige borrel tot volledige catering. Vanaf € 190,- per uur (inclusief schipper). Voor minimaal 1,5 uur huur je al deze boot.

Reserveren & beschikbaarheid

 

Voor het huren van een boot in Amsterdam voor 30 tot 40 personen, is de KIN40 Sloep van KINboat dé oplossing. Geniet samen met je vrienden, familie of collega’s van de Amsterdamse grachten. Deze comfortabele, luxe boot biedt ruimte voor 30 tot 40 personen. Geniet samen met je vrienden, familie of collega’s van een vaartocht in Amsterdam onder leiding van onze KINschipper.

De KIN40 Sloep is een boot waarop je gezien wilt worden. Deze stijlvolle, zwarte, elektrische sloepen zijn uitgerust met kussen, dekens, verwarming, toilet en een vriendelijke schipper. Jullie vaartocht is daarom relax en aangenaam. Dankzij onze fluister stille elektrische boten kunnen jij en je 30 tot 40 vrienden of collega’s elkaar goed verstaan en de stad goed horen. Geniet dus optimaal van de Amsterdamse grachten. Bekijk de beschikbaarheid van deze prachtige boot.

Vaar met de KIN40 Sloep door Amsterdam

De KIN40 Sloep (max. 40 personen + KINschipper) is een grote, comfortabele sloep – deels volledig afsluitbaar én voorzien van een klein toilet aan boord. De robuuste en stabiele eigenschappen maken dit type boot zeer geschikt voor een scala aan mogelijkheden tijdens jouw vaart: van een eenvoudige borrel tot volledige catering. Vanaf € 190,- per uur (inclusief schipper)

Onze sloep voor grote groepen personen