Salonboot huren in Amsterdam

12 persoons boot vanaf

€ 160 / uur

De KIN12 deluxe is een luxe en comfortabele salonboot, gebouwd voor de Amsterdamse grachten. Door een overdekt gedeelte en een open voor- en achterdek is dit een boot waarop je met alle weertypen kunt genieten van een heerlijke maaltijd en een fantastische rondvaart door de grachten van Amsterdam. Wanneer je er een feestje van wilt maken, beschikt deze boot ook over een geluidssysteem waar elke telefoon op aangesloten kan worden. Vanaf € 160,- per uur (inclusief schipper). Voor minimaal 1,5 uur huur je al deze boot.

12 persoons salonboot

Geniet samen met je vrienden, familie, collega’s of zakenpartners van de Amsterdamse grachten door een luxueus ingerichte salonboot te huren. Een salonboot is uiterst geschikt is voor dagtochtjes of riviercruises. Een vriendelijke schipper neemt u graag mee op onze salonboot voor een onvergetelijke rondvaart door de grachten van onze hoofdstad. Hij vertelt u alle ins & outs over de geschiedenis en het Amsterdam van vandaag de dag. Ga voor het optimale genieten door een salonboot te huren in Amsterdam.

Waarom een salonboot huren in Amsterdam de moeite waard is!

Een salonboot is de ideale manier om Amsterdam vanaf het water te bewonderen. Varen in de KIN12 Salonboot is al zeilen zonder zeilen: fluisterstil en zonder de stank van een dieselmotor. Omdat de meeste salonboten vrij smal gebouwd zijn, zijn ook de smalle grachtjes van Amsterdam geen probleem voor de salonboot. Onze salonboten zijn 100% elektrisch en vervoeren u geruisloos en zonder uitstoot langs de historische panden in de binnenstad. Bekijk de beschikbaarheid van deze prachtige salonboot.

Salonboten ook geschikt in de koudere maanden

Wanneer de herfst aanbreekt en de winter niet veel later volgt, zal een tocht op het water misschien niet het eerste zijn wat in u opkomt. Maar met een salonboot is het in de wintermaanden geen enkel probleem om droog en warm Amsterdam te verkennen vanaf het water. Het grote voordeel van een salonboot ten opzichte van andere boten en sloepen is dat u zowel buiten als binnen comfortabel kunt zitten.

Varen met een groep mensen in Amsterdam

Onze KIN12 salonboot heeft capaciteit voor 12 personen. Deze salonboot garandeert u een luxe en comfortabele rondvaart. Geniet in het warme overdekte gedeelte van een heerlijke maaltijd en een fantastisch uitzicht, terwijl onze schipper u rondvaart door de mooiste stukjes van Amsterdam. De KIN12 is te huren vanaf €160,- per uur, inclusief de schipper.

Bekijk onze salonboot voor 12 personen

Maak jullie salonboot tocht uniek

Wilt u de rondvaart helemaal uniek maken? Breidt uw arrangement dan uit met een heerlijke lunch, borrel of high tea op het water. Bekijk hier onze mogelijkheden! Wij maken uw rondvaart onvergetelijk.

Reserveren uw salonboot in Amsterdam

Zeker zijn van een rondvaart op een tijdstip naar uw wens? U reserveert via ons online reserveringssysteem eenvoudig en snel een rondvaart voor u en uw gezelschap met de KIN8 salonboot. De boten zijn maandag t/m zondag beschikbaar, en vanaf € 160,- per uur te huren (minimaal twee uur). Inclusief btw & schip