Salonboot huren in Amsterdam

12 persoons boot vanaf

€ 160 / uur

De KIN12 deluxe is een luxe en comfortabele boot voor 12 personen, gebouwd voor de Amsterdamse grachten. Door een overdekt gedeelte en een open voor- en achterdek is dit een boot waarop je met alle weertypen kunt genieten van een heerlijke maaltijd en een fantastische rondvaart door de grachten van Amsterdam. Wanneer je er een feestje van wilt maken, beschikt deze boot ook over een geluidssysteem waar elke telefoon op aangesloten kan worden. Vanaf € 160,- per uur (inclusief schipper). Voor minimaal 1,5 uur huur je al deze boot.

Privé boot voor 12 personen reserveren

Boot voor 12 personen | KINboatGeniet samen met je vrienden, familie, collega’s of zakenpartners van de Amsterdamse grachten door een luxueus ingerichte boot te huren. Deze boot is uiterst geschikt is voor dagtochtjes of riviercruises. Een vriendelijke schipper neemt u graag mee op onze boot voor een onvergetelijke rondvaart door de grachten van onze hoofdstad. Hij vertelt u alle ins & outs over de geschiedenis en het Amsterdam van vandaag de dag. Ga voor het optimale genieten door een salonboot te huren in Amsterdam.

Waarom een boot huren in Amsterdam de moeite waard is!

Deze boot voor 12 personen is de ideale manier om Amsterdam vanaf het water te bewonderen. Vaar nu met onze KIN12! Omdat de meeste boten vrij smal gebouwd zijn, zijn ook de smalle grachtjes van Amsterdam geen probleem voor deze boot. Onze salonboten vervoeren u geruisloos langs de historische panden in de binnenstad. Bekijk de beschikbaarheid van deze prachtige boot.

Salonboten ook geschikt in de koudere maanden

Wanneer de herfst aanbreekt en de winter niet veel later volgt, zal een tocht op het water misschien niet het eerste zijn wat in u opkomt. Maar met een salonboot is het in de wintermaanden geen enkel probleem om droog en warm Amsterdam te verkennen vanaf het water. Het grote voordeel van een salonboot ten opzichte van andere boten en sloepen is dat u zowel buiten als binnen comfortabel kunt zitten.

Maak de tocht uniek

Wil je de rondvaart helemaal uniek maken? Breidt jouw arrangement dan uit met een heerlijke lunch, borrel of high tea op het water. Bekijk hier onze mogelijkheden! Wij maken jouw rondvaart onvergetelijk.

KINboat sloep reviews TripadvisorReviews KINboat sloep Tripadvisor