Bootverhuur in Amsterdam met groot aanbod boten

Op zoek naar voordelige bootverhuur in Amsterdam? KINboat heeft een groot aanbod aan luxe, comfortabele en 100% groene boten. Wij bieden op dit moment meerdere boten aan voor verschillende gelegenheden en groepssamenstellingen. Amsterdam staat bekend om één van de meest bevaren steden in de wereld. Tijdens de lente- en zomermaanden is er niets mooier dan genieten op de Amsterdamse grachten. Maar ook tijdens de herfst en de winter is varen op de Amsterdamse grachten uniek! Rederij KINboat laat jou en je vrienden deze ervaring beleven. Wij zetten daarbij mens en milieu op de eerste plek. Bekijk hieronder ons aanbod aan boten.

40 persoons boot vanaf

€ 190 / uur

KIN40 Sloep

De KIN40 Sloep is een grote, comfortabele sloep die deels overdekt is én voorzien is van een klein toilet aan boord. De robuuste en stabiele eigenschappen maken dit type boot zeer geschikt voor een scala aan mogelijkheden tijdens jouw vaart in Amsterdam: van een eenvoudige borrel tot volledige catering. Vanaf € 190,- per uur (inclusief schipper). Voor minimaal 1,5 uur huur je al deze boot.

Meer informatie

12 persoons boot vanaf

€ 160 / uur

KIN12 Deluxe

De KIN12 deluxe is een luxe en comfortabele salonboot, gebouwd voor de Amsterdamse grachten. Door een overdekt gedeelte en een open voor- en achterdek is dit een boot waarop je met alle weertypen kunt genieten van een heerlijke maaltijd en een fantastische rondvaart door de grachten van Amsterdam. Wanneer je er een feestje van wilt maken, beschikt deze boot ook over een geluidssysteem waar elke telefoon op aangesloten kan worden. Vanaf € 160,- per uur (inclusief schipper). Voor minimaal 1,5 uur huur je al deze boot.

Meer informatie

25 persoons boot vanaf

€ 220 / uur

G-star

De G-star boot was een oude legerboot die omgebouwd is naar een luxe overdekte boot waarmee je de grachten van Amsterdam op een fantastische manier beleefd. Door de gezellige rondzit en het open gedeelte op het achterdek, is deze boot voor elk weertype geschikt. Wanneer u er een feestje van wilt maken, beschikt deze boot ook over een geluidssysteem waar elke telefoon op aangesloten kan worden. Geniet samen met uw gezelschap (max 25 personen) van een privé tocht om nog jaren over na te praten. Vanaf €220,- per uur (inclusief schipper). Deze boot huur je al voor minimaal 1,5 uur.

Meer informatie

12 persoons boot vanaf

€ 160 / uur

Rose

Vaar in stijl in deze prachtige, authentieke notarisboot. Deze, gerestaureerde en in originele staat verkerende, notarisboot van bijna 100 jaar oud heeft plek voor maximaal 12 personen. Wij raden aan om met maximaal 10 passagiers te varen voor het ultieme comfort. De boot is voorzien van een toilet en het achterdek kan open om tijdens mooie dagen van het lekkere weer te genieten. Ook beschikt de boot over een koelkast. Koude drankjes gegarandeerd! Deze boot huur je al voor minimaal 1,5 uur.

Meer informatie