Start van het nieuwe seizoen

Het is maart en dat betekent dat de lente niet ver weg is. En dat betekent ook de start van het nieuwe Kinboat seizoen! De dagen worden langer, meer zon en het wordt warmer. Beste manier om dan de stad te verkennen? Op de boot natuurlijk!

Dit seizoen zullen we er ook weer voor zorgen dat onze gasten de beste beleving op het water krijgen. Door het aanbieden van rondvaarten door de kleinere grachten van Amsterdam, privé vaarten en tours tijdens de beste evenementen in Amsterdam dit jaar. Ben je klaar voor een nieuw seizoen vol met leuke evenementen?

Rondvaarten.

Net zoals vorige jaar, zullen we dit jaar ook weer onze Small Open Boat Tour en de Cruise Like a Local Tour aanbieden. Deze rondvaarten zijn de beste manier om de stad te ontdekken vanaf het water. Vaar door de kleinere grachten van Amsterdam waar de grote rondvaartboten niet kunnen komen. Zie de historische binnenstad, de vele grachtenpandjes, bruggen en woonboten.

De Small Open Boat Tour duurt 60 minuten en vertrekt dagelijks van het Anne Frank Huis, Rijksmuseum en The Grand Hotel op de Wallen. Tickets zijn maar €18,00 per stuk (goedkoper voor kinderen).

De Cruise Like a Local Tour geeft je de ultieme Amsterdamse ervaring voor 75 minuten lang, inclusief twee koude drankjes en vertrekt vanaf Koepelkerk. Tickets zijn €24,50 per stuk (goedkoper voor kinderen).

Privé vaarten.

Iets te vieren? Of het nu je verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of gewoon iets anders is dat je wil vieren wanneer het mooi weer is in de stad. Huur je eigen boot met schipper en catering! het is onbetwist de beste manier om tijd door te brengen met vrienden, familie of collega's in Amsterdam.

We hebben verschillende boten in onze vloot, sommige volledig voorzien van dag en alle soorten luxe, en sommige zonder dak, zodat je optimaal van het weer kunt genieten wanneer de zon schijnt. benieuwd naar welke boten we hebben? Zie onze G-STAR, de KIN12 en de KIN40 boot.

Evenementen tijdens dit seizoen.

Een nieuw seizoen betekent ook weer nieuwe evenementen!Zet de volgende datums in je agenda, dan zien we elkaar tijdens de leukste dagen in de hoofdstad!

Koningsdag - 27 april
Natuurlijk een van de grootste evenementen in Amsterdam (en op het water), het vieren van de verjaardag van Willem. Tickets voor Koningsdag zijn nu in de verkoop!

Canal Pride - 1 augustus
De Pride in Amsterdam is misschien wel de grootste in zijn soort, en het eindigd natuurlijk altijd met de Canal Pride op zaterdag. Hier moet je een keer bij geweest zijn!

Sail Amsterdam 2020 - 12 augustus
De sail wordt waarschijnlijk het leukste event van het jaar! Want deze komt maar één keer in de 5 jaar terug en staat natuurlijk in het teken van de grootste zeilboten ter wereld. Hier moet je dus bij zijn, want je volgende kans wordt pas over 5 jaar. Vind hier alle informatie!

Amsterdam Light Festival - begint in november 2020
Tijdens de donkerste en koudste maanden van het jaar wordt Amsterdam verlicht door de mooiste kunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Een jaarlijks terugkerend event waar je gewoon naar toe moet, vaarroute en kunstwerken zijn elk jaar anders, dus ga dat zien!

Kom voor ons werken!

Op zoek naar een nieuwe parttime baan? We hebben de leukste bijbaan voor jou in de stad! Maak deel uit van het KINboat team en wordt host op onze rondvaarten door de grachten van Amsterdam.

Als een host ben je samen met de schipper verantwoordelijk voor de beleving van de gasten aan boord en de gasten aan de kant. Je verwelkomt onze gasten aan boord, serveert drankjes, mixt de lekkerste cocktails in elkaar en assisteert de schipper om de boeiendste verhalen over onze stad te vertellen. Samen met de schipper zorgen jullie ervoor dat de boot altijd klaar is voor een volgende onvergetelijke rondvaart. Je helpt de schipper ook met de boot in orde maken voor en na een rondvaart en volgt de instructies van de schipper met betrekking tot de veiligheid van de gasten.

Solliciteer hier!