Kom bij ons werken als host! We zijn op zoek naar jou.

Op zoek naar een boeiende bijbaan?
We hebben de leukste bijbaan voor jou in de stad! Maak deel uit van het KINboat team en wordt host op onze rondvaarten door de grachten van Amsterdam.

We zijn een jong en ambitieus bedrijf dat rondvaarten op open boten en prive tours aanbiedt in Amsterdam. Onze rondvaarten vertrekken dagelijks vanaf toplocaties als Het Anne Frank Huis, Rijksmuseum en Koepelkerk.

Als een host ben je samen met de schipper verantwoordelijk voor de beleving van de gasten aan boord en de gasten aan de kant. Je verwelkomt onze gasten aan boord, serveert drankjes, mixt de lekkerste cocktails in elkaar en assisteert de schipper om de boeiendste verhalen over onze stad te vertellen. Samen met de schipper zorgen jullie ervoor dat de boot altijd klaar is voor een volgende onvergetelijke rondvaart. Je helpt de schipper ook met de boot in orde maken voor en na een rondvaart en volgt de instructies van de schipper met betrekking tot de veiligheid van de gasten.

Nog geen ervaring? Onze leuke collega's zullen je alle fijne kneepjes van het vak leren, zodat je snel een van de beste hosts op de grachten van Amsterdam zult zijn!

Wat bieden wij jou?

Wat verwachten wij van jou?

Geïnteresseerd? Solliciteer nu!