KINboat's overzicht van 2019

Wat een jaar was het! En ze lijken ook steeds weer sneller voorbij te gaan. Zoveel evenementen op het water in het afgelopen jaar, dus we konden ons geen beter jaar wensen!

Het eerste grote event van het afgelopen jaar was natuurlijk (een regenachtige) Koningsdag, maar dat mocht de pret niet drukken. We hadden zoveel van jullie aan boord, en iedereen natuurlijk in het oranje. Dan de Canal Pride in Augustus was er natuurlijk ook een om niet te vergeten, en we zijn nu aan het afronden met het Amsterdam Light Festival. Mocht je dus nog niet geweest zijn, ga dan nog snel. We varen het lichtjesfestival tot en met 5 januari!

Vaar door 2019!

View this post on Instagram

A post shared by KINboat Amsterdam (@kinboatamsterdam) on Aug 30, 2019 at 4:05am PDT

 

De Cocktail Cruise.

Het was het jaar waar we een nieuw product hadden gelanceerd: de cocktail cruise, en daar hebben jullie zeker van genoten. Vier van onze boten hebben een heuse cocktailbar aan boord gekregen, in samenwerking met het oudste distilleerderij merk ter wereld, en natuurlijk uit Nederland: Bols. Bekend van alle gins en jenevertjes uit de kroegen van Amsterdam. We hebben ook een samenwerking met de House of Bols Experience, zodat je ook nog je eigen cocktail kunt leren maken, nadat je bij ons op de cruise bent geweest. Ook volgend jaar zullen we deze cruise weer gaan aanbieden!

View this post on Instagram

A post shared by KINboat Amsterdam (@kinboatamsterdam) on Sep 11, 2019 at 6:09am PDT

 

Bootfeesten, overal.

We hadden dit jaar ook weer veel vrijgezellenfeesten op onze boten en dat was weer een groot succes. Klinkt leuk je laatste dag als 'vrij' man of vrouw op de grachten van Amsterdam door te brengen? Naast vrijgezellenfeesten, hebben we ook een aantal bruiloftsfeesten gehad, en die deden het ook erg goed! Als je er ook over na zit te denken om een vrijgezellenfeest op een boot te vieren, of misschien wel een ander feestje, neem dan gerust eventjes contact met ons op via info@kinboat.com.

View this post on Instagram

A post shared by KINboat Amsterdam (@kinboatamsterdam) on Sep 11, 2019 at 2:44am PDT

 

Nieuwe medewerker op kantoor.
Het was ook het jaar dat we een nieuwe felgekleurde vriend op kantoor mochten verwelkomen, en als je geduldig genoeg bent dan praat hij ook! Misschien spot je hem wel op een van de boten volgend jaar, want we zijn hem aan het opleiden tot gids ;)

View this post on Instagram

A post shared by Frank Ligthart (@ligthartf) on Sep 22, 2019 at 1:44am PDT

 

Jong en oud, iedereen heeft het naar zijn of haar zin op een KINboat cruise!
Het maakt niet uit hoe oud je dit jaar was, je hebt altijd een leuke tijd bij KINboat. En misschien vind je er wel je nieuwe passie. Hij was nog wel iets te jong om hem gelijk een baan als schipper aan te bieden ;)

View this post on Instagram

A post shared by Liz and V (@vgoingplaces) on Jun 8, 2019 at 1:38am PDT

 

Welke evenementen komen er in 2020?
Zet de volgende datums in je agenda, dan zien we elkaar volgend jaar!

Koningsdag - 27 april
Natuurlijk een van de grootste evenementen in Amsterdam (en op het water), het vieren van de verjaardag van Willem. Tickets voor onze bootcruise tijdens Koningsdag gaan bijna in de verkoop!

Canal Pride - 1 augustus
De Pride in Amsterdam is misschien wel de grootste in zijn soort, en het eindigd natuurlijk altijd met de Canal Pride op zaterdag. Hier moet je een keer bij geweest zijn!

Sail Amsterdam 2020 - 12 augustus
De sail wordt waarschijnlijk het leukste event van het jaar! Want deze komt maar één keer in de 5 jaar terug en staat natuurlijk in het teken van de grootste zeilboten ter wereld. Hier moet je dus bij zijn, want je volgende kans wordt pas over 5 jaar. Kaarten gaan binnenkort in de verkoop!

Amsterdam Light Festival - begint in november 2020
Tijdens de donkerste en koudste maanden van het jaar wordt Amsterdam verlicht door de mooiste kunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Een jaarlijks terugkerend event waar je gewoon naar toe moet, vaarroute en kunstwerken zijn elk jaar anders, dus ga dat zien!

Dat is het, voor nu!
Natuurlijk de allerbeste wensen, goed uiteinde en dan zien we jullie terug in het nieuwe jaar op een van onze boten!