Water Colors tour editie 2017 - 2018

KINboat kan met trots melden dat we een prachtige samenwerking hebben opgezet met de organisatie van Amsterdam Light Festival om onze eigen sloepen in te mogen zetten tijdens het Amsterdam Light Festival, ook wel de Water Colors tour. Verras je geliefde met een romantische -verlichte- boottrip via de Water Colors tour of neem je uit-het-oog geraakte vriend(in) mee. Bekijk samen al het moois van de Amsterdamse binnenstad in de hulst van de nacht, neem gezellig een familielid mee of ervaar de lichtjesroute simpelweg, alleen.

Bestel jouw AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL ticket hier!

Reserveer een Amsterdam Light Festival ticket

De ticket voor het festival en de Water Colors tour kun je op deze pagina boeken. Momenteel bieden wij nog plekken aan tegen een gereduceerde prijs. Wees er snel bij want op=op.

Water Colors, vaarroute door Amsterdam

Kunstenaars zijn uitgedaagd om een nieuwe kijk te geven op de stad en diens architectuur, toekomst en rol op het wereldtoneel. Amsterdam dient als canvas voor nieuwe kunst en lichtinstallaties die een verbinding aangaan met de specifieke kenmerken van de stad. Het thema is door kunstenaars op hun eigen manier geïnterpreteerd, soms historisch, futuristisch of met humor en ironie. De kunstwerken bieden het publiek nieuwe perspectieven en werpen vragen op over de stad. Dit geldt voor zowel bewoners als bezoekers, waardoor een dialoog ontstaat.

KINboat is dan ook dé rederij waar jij het meest kunt genieten van het Amsterdam Light Festival. Zo is KINboat 100% elektrisch en daarmee "groen" en fluisterstil. Er is een schipper aan boord die als gids jou over alle bezienswaardigheden zal vertellen. Bovendien krijg je bij KINboat een gratis warm drankje aan boord.

Tijdens het festival verlichten we de boten en verstrekken we kussens en dekens aan boord. Ook is er een toilet aanwezig.

Beleef een onvergetelijke en geweldige Water Colors tour op de Amsterdamse grachten met KINboat! Je geniet van een schitterende tocht van 75 minuten. De Water Colors tour langs alle prachtige verlichte kunstwerken; Een perfect dagje uit voor familie en vrienden!

Amsterdam Light Festival 2017 - 2018