Amsterdam Light Festival 2016 – 2017

Geplaatst op in de categorie Evenementen

Amsterdam Light Festival editie 2016 – 2017.

ALF
KINBoat kan met trots melden dat we een prachtige samenwerking hebben opgezet met de organisatie van Amsterdam Light Festival om onze eigen sloepen in te mogen zetten tijdens het Amsterdam Light Festival. Verras je geliefde met een romantische -verlichte- boottrip of neem je uit-het-oog geraakte vriend(in) mee. Bekijk samen al het moois van de Amsterdamse binnenstad in de hulst van de nacht of neem gezellig je vader of moeder mee.

Water Colors, vaarroute: A view on Amsterdam

Kunstenaars zijn uitgedaagd om een nieuwe kijk te geven op de stad en diens architectuur, toekomst en rol op het wereldtoneel. Amsterdam dient als canvas voor nieuwe kunst en lichtinstallaties die een verbinding aangaan met de specifieke kenmerken van de stad. Het thema is door kunstenaars op hun eigen manier geïnterpreteerd, soms historisch, futuristisch of met humor en ironie. De kunstwerken bieden het publiek nieuwe perspectieven en werpen vragen op over de stad. Dit geldt voor zowel bewoners als bezoekers, waardoor een dialoog ontstaat.

100% Elektrisch en groen
Gids aan boord
Gratis warm drankje aan boord
Fluisterstil

De boten zijn half overdekt. Tijdens het festival verlichten we de boten en verstrekken we kussens en dekens aan boord. Ook is er een toilet aanwezig.

Beleef een onvergetelijke en geweldige tocht op de Amsterdamse grachten met KINboat! Kom gezellig met ons varen, aan boord wordt je verwelkomd met een warm drankje

Daarna geniet u van een schitterende tocht van 75 min. De Water Colors tour langs alle prachtige verlichte kunstwerken; Een perfect dagje uit voor familie en vrienden!


Tags: Amsterdam Light Festival